klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2004-09-02 13:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu sveiki,mani maziet pekaushi,atkal!
paaraak labi juus man dazhi esat!:)
pastaastiishu par savu ziniibu dienu! taada kaa atskaite,bet es gribeeju atcereeties,ko gan es ziniibu dienaas daru!
riits kaa jau riits saakaas nezheliigs,nav jau briinums,ka jadzer viins un japiipee un guleeshana nenaak praataa!
riits kaa jau riits vienmeer negaidiiti pienaak un man bija jadodas uz augtstskolu,tramvajaa megjinaaju parliecinaat konduktori,ka esmu skolnieks,laikam mans teelojums bija nedroshs un nepaarliecinoshs,ij skoleenu aplieciibas man,protams,buus vien japaliek studenta kaartaa! nu naacaas tos savus 20 sant vinjai ielikt rokaas,nu maza beeda!
aizbraucu!
paspeeju jau uz pirmo lekciju! kaa jau mana intuicija veestiija,iet uz lekcijaam nebija jeegas,jo es sho kursu turpinaat nevaru,budzehts arii ir tu tuuu,garlaciigaas lekcijas laikaa es speeleejos ar pildspalvu kuras viduu peldeeja kugjiitis,kameer man sarieba galva. bija arii maaciibu lekcija uz botanisko daarzu. uz ko arii nebija iipashas jegas doties,kas taapat bija garlaciiga un es jau to visu pati vareeju izdomaat. pati maaku izplaanot ekskursiju pirskolas un sakumskolas beerniem.tur nu iipasha izdoma nav vajadziiga,tikai mazliet vairaak teorijas zinaashanu,nu whatever!
lekcijas beidzaas aatraak,aizgaaju uz maajaam un saaku kraasot logus peleekaa kraasaa ar zilganu piejaukumu. nokrasoju savas istabas visus logus(vinjsh gan ir tikai viens),kameer man palika slikti no taas smakas,ahsi samekleju atcitonu,lai notiiriitu rokas! tagad manu praatu nodarbina shaads jautaajums: kaadus baltuz ziimeejumus vareetu uzmalet uz kaut kaadas tumshpeleekas kraasas! shis ir manas dienas uzdeveums. kaadi ieteikumi?
taalaak es devos uz Riigas centru,lai satiktu kaadu meiteni no savas dzimtaas pilseetas,vinjai kaa par laimi bija liidz kokteilis, kaut kaads shnjabja sajaukums ar limonadi. man kaa par brinumu garshoja un gaaja pie sirds! ar dievu, galvassaapes un miegainiiba! tad es naski zvaniiju Hurt jaunkudzei,velaak arii Zverj jaunkungam. par laimi vinji pagodinaaja mani ar savu klaatesamiibu! priekaa!
veelaak AB dambis,tad gaajiens uz karstaako notikumu vietu,uz to "neatvairamo" koncertu. jautriiba,protams,izraisiija maaxlinieki,kas uztstaajaas,ja tos vispaar var saukt par maxliniekiem,kauns un negods Latvijai un manaam ausiim! bija par ko panjirgaaties. A-eiropa ir iipashi banaala. radaas ideja,ka vaidzeetu dabuut autograafu no shii dziedonja,bet ko nu tur daudz parpuuleet savus speekus un parvareet kautriibu,nafig!
daudz smiekli,elpas trukums,mazliet alus. pamazaam ari vakars piezagaas un laiks guleet!
tiku tramvajaa,tiku pat kreeslaa! bet shiis prieks nebija ilgs! es biju pasha karstaakaa notikuma punktaa! tramvajaa izceelaas kautinjsh starp kadu krievu tautiibas paari,noleemu tik to,ka meitenei nav pashcienjas,ja atljauj savam miljotajam cilveekam sevi sists,lai nu kadi tur tie iemesli buutu! ar to viss veel nebija pateikt,vinji kaapjot araa,jaukais virieshu kaartas paarstaavim vajadzeeja izgaast savu agresiju izgaazhot tramvaja logu,gar ausiim man shvilpo maigs vejinshs!
tramvajas momentali tiek apstaadinaats,pekshji saak braukt atpakaljgaitaa,tad cilveeki izdzenaati un jaagaida vien nakamais tramvajs. sagaidiiju.tuvojos savam galameerkjim.
kaada garaamgaajeeji izteikumi un reakcija mani aizskaraa. parasti jau es neuztraucos,ko saka sveshi cilveeki. tiku savaa gultaa.
novelots riits,viss aizmirsts!
kaa izniekot sho dienu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravena
2004-09-02 14:37 (saite)
hmm
mes samainijamies laikam AB dambiii:)))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daeve
2004-09-02 15:04 (saite)
taa vareetu buut!:)
mes tur sedeejaam 4-ataa seedeejaam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]amanita
2004-09-02 14:58 (saite)
sweet... :)
Es shodien noklausiijos koleegjes staastu par slaavu atlauztaam trolejbusa durviim vakar...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daeve
2004-09-02 15:05 (saite)
hehe!
oo jaa slaaviem tas izraisiija sajuusmas saucienus un vinji no prieka gavileeja!
kaa Tev ziniibu diena?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amanita
2004-09-02 15:06 (saite)
darbs, darbs, darbs, sapulce, autobuss (kuraa arii uzdarbojaas slaavu siichi), Dombura diskusija, Zhdanokas sviestainie viedoklji, suns, gulta.
Kaut kaa taa. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daeve
2004-09-02 15:20 (saite)
lietderiiga diena?
iists darbaruukjis!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amanita
2004-09-02 15:23 (saite)
Nekaa lietderiiga.
Gribu atvaljinaajumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daeve
2004-09-02 15:25 (saite)
laimiigu jauno gadu!
gribeet jau nav kaitiigi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amanita
2004-09-02 15:28 (saite)
Paldies!
Tev taapat! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antikrists
2004-09-02 21:50 (saite)
liekas, šis ir garākais tavs pousts, ko esmu redzējusi :)

un.. man prieks, ka te v iet labi, tikai žēl ka uz otru gadu augstskolā :(

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?