es ([info]dadzz) rakstīja,
@ 2009-01-21 10:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:skaidrāka galva kā vakar

otrais rīts
Es domāju, ka Dievs ir. Nu, vismaz kāds vietējais sisadmins - menedžeris. Jo ne velti manu asiņaino atzīšanos neviens līdz šim nav izlasījis, izskatās, ka smuka apstākļu sakritība.
Nu, ir ļoti labi, ka tā, varu godīgi sagatavoties atbildei, kas nekāda maigā nebūs.
Ko tad es gaidu?
Patiesībā es vienīgi ceru, ka cilvēks sapratīs,
ka man dzīvē ir ko darīt arī bez šīm minētajām lietām,
ka tas ir pārejošs stāvoklis,
un ka tā bija bioloģisku un sociālu apstākļu sakritība. (ovulācija + slimošana + auklīte Vācijā + bērnam dzerokļi nāk visu dienu un arī naktī)
Jā, tas viss viņam rakstītais bija taisnība.
Viņš varbūt nesapratīs, kāpēc uzreiz to nepateicu. Teikšu, ka citās mēneša dienās tās domas tik ļoti galvā nelien. Neesmu jau tikai lellīte, kuru darbina hormonu diedziņi, bet reizē - tas "mehāniskais spriegums" pa mēnešiem sakrājas un tagad tas vadzis ir lūzis.

Viņš varbūt domās, ka es uzskatu viņu par pērkamu - nelaimīgi izmestais teikums par mūz.teor. Nē un nekad mūžā, nu kā lai to pierāda.

Varbūt nesapratīs,kāpēc to gribu tieši no viņa. Varbūt uzskatīs mani par mazohisti. Nu bet diez vai. Es neteicu "Pazemo mani", es neizlikos vārgāka kā esmu! Un arī stiprāka - nē.


Es zinu, ka viņa bijušās ir krutākas par mani - galvas līmenis ir redzams arī uz āru; viņām lietas, ko es mācos, ir pašsaprotamas, sociālās prasmes vairāk uzkačātas (cik glumi es runāju šobrīd!).
Bet - es jau nepretendēju uz kaut kādu kopā būšanu. Tikai lai pieskaras.
Es baidos, ka mani pasludinās par bezcerīgu eksemplāru bez izaugsmes iespējām. Jo tad jau sanāk, ka arī nevienu citu viņa līmeņa vīrieti dabūt (turpat) es nevaru. Līdzīgi kā manam nāves kandidātam, ak vai :D LOL.
Bet man liekas, ka viņš jau nu nekad nenoliegs kāda cilvēka izaugsmes iespējas. Cita lieta, ka neticēs, cik ātri es varu to izdarīt - lai, ja nu piekrīt, tas process ir arī baudāms.

Viņš nesapratīs, kāpēc tad nepagaidīju šo rītu, kad smadzenes ir atgriezušās savā vecajā vietā :D Nu tāpēc, ka es nezinu, ko šādās situācijās darīt. Sekss ir tāda divata vajadzība - nav ēšana, gulēšana, whatever. Nu jā, un ar to otru džeku jau es pamēģināju, un nekāda efekta. Tad šoreiz ir vienkārši izmēģinājums - ko tad citi cilvēki iesāk. Ja tās Pētera Zālīša iemīļotās sublmācijas metodes pielietot nav iespējams (skat.par apstākļu sakritību)

Baigi garais raksts. Bezmaz recenzijas izmērā. kad es to beidzot uzrakstīšu? Šodien varētu, kad sīks guļ.
Atā, ciba.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?