icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-09-27 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ieshnjas, dulla galva
Mūzika:MTV

Apnika melnie krekli... shodien balts &) Un patiesiibaa skjiet, ka balts straadaa labaak.

Vieniigi viens starpgadiijums shodien sanaaca... pagaidaam. Bet nu taadu "svariigo" cilveeku mums jau te nav maz, kas, ja vinjiem kaut kas nepatiik, zvana bossam. A man vienalga. Man vinji ir taadi pashi, kaa visi paareejie.. un ja citiem jaagaida, tad gaidiis arii vinji. Man paveeles dod priekshnieks, ne klienti. Ja priekshnieks teiks - dariishu. Tochka.

Veel esmu apslimis &/

Vakar 4h lozhnjaaju Babiitee pa privaatmaajas 45-graadiigu jumtu. Uzlikaam skjiivi un eeterantennu.. pariit brauksim pabeigt iekshdarbus(t.i. savilkt visu uz 5 televizoriem). Pirmais kaut cik lielais proektinjsh man &)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bordo
2005-09-27 14:14 (saite)
Ndee... Nebuusi vairs man in black? :D jeb pareizaak buutu teikt italian in black ?:D

(Atbildēt uz šo)


[info]rikella
2005-09-29 10:04 (saite)
kas par starpgadījumu? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-09-29 13:10 (saite)
Nu nekas iipashs...
Centos maximaali naakt pretim cilveekam (tik pat maximaali, cik visiem paareejiem klientiem)... Beigaas izraadiijaas, ka shim cilveekam vajag visu un tuuliit, un vinjam ir vienalga, ka cilveekiem ir arii sava privaatdziive or smth. Karo4e saaka dikteet, kaa mums jaastraadaa... beigaas izraadiijaas, ka tas ir kkaads BOSSA pazinja, un pieteicaas zvaniit bossam un nosuudzeet, ka es redz nevaru sagaadaat to, ko vinjam vajag, tad, kad vajag. Rezultaats.. nezinu vai vinjsh zvaniija, vai nee, tachu esmu droshs, ka ar bossu man probleemu nav un nebuus. Dac all &)
Taj dienaa bik pabojaajaas gariigais... bet nu zaudeet savaldiibu manaa darbaa kategoriski nedriixt. So.. baigi nepatiik, kad tu gribi aizstaaveet savu godu or smth.. bet tev jaanoklusee. Ne vienmeer taa ir, bet dazhreiz ir..
Tagad jau taa ir pagaatne. Un zinu tik to, ka paaris dienas veelaak (t.i. vakar) shis cilveeks (kas grasiijaas suudzeeties par mani bossam) atnaaca pie mums uz veikalu.. bez nekaadaam pretenzijaam or smth. Just samaxaaja savu paraadu un aizgaaja. Luuk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rikella
2005-09-29 13:16 (saite)
:) nu jā klientiem vnm taisnība. bet dažreiz viņi ir tādi hrr! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?