icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-06-06 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:"Matainais?! E-he-hēj!"
Mūzika:Coldplay - Speed of Sound // Crossfade - Cold

Svētdienas fun-rush
Sodien izdomāju uzrakstīt to, ko parasti nerakstu slinkuma un nevēlēšanās (varbūt "sevis slēpšanas") dēļ.

Vakardiena tika pavadīta tirdzniecības centros. FUN! &D

Vakardien no rīta pamodos, iegāju dušā, paēdu, saģērbos un gāju uz Stockmann. Gāju ar mērķi skatīt kurpes.. bet kā jau parasti - sanāca skatīt visu, kas ielien acīs. &)
Stockmanā noskatīju pāris kurpes, bet, saprasdams, ka tur nav nekā, kas man ĻOTI patīk, braucu tālāk.. uz DOMINU. Dominā pavadīju praktiski visu dienu.. mmm.. cik daudz smuku skuķu tur staigā &D. Man pat radās ļoti neķītri plāniņi turpat veikalā... bet par tiem nerakstīšu, lai negrautu savu "ļoti ideālo" tēlu.

Hm.. nu vo. Vārdsakot mērīju ko vien spēju, un kas vien ielīda acīs. Visu visu visu...
Sākot staigāt pa Dominu, skatlogā ieraudzīju super saldu kreklu. Iegāju, uzmērīju, nopirku. Jēi! &)) 16 Ls.. bet tas bij tā vērts. Un tas uzraksts.. cool. Iedvesmojoši un man ļoti patīk. Hmm.. nu blandījos, blandījos.. noblandījos līdz 6-iem vakarā. Pa to visu laiku noskatīju sev 1 kurpju pāri un vienas kedas/botas. Ap 18:00 uzzvanīju Maijiņai. Kamēr viņi abi ar Aldi un manu naudu brauca pie manis, es sarunāju ar meitenēm kafeinīcā, lai mani izlaiž uz terases, kas ir virs galvenās ieejas. Ilgi jālūdzas nebij &P. So.. sēdēju tur viens kā KINGS... dzēru fantu, lasīju vēstuli.. domāju... nepagāja i pusotra stunda, kā šie atbrauca. Gāju viņiem demonstrēt, ko esmu noskatījis. Botas nopirku uzreiz. Tur nebija domstarpību vai strīdu. Visi vienbalsīgi izlēmām - "Jāņem!". Kurpes.. nu māsa ieteica ar tām nesteigties (un viņai bij taisnība). Vārdsakot tās bija gaišas (bēžīgas/smilšu krāsas) kurpes. Tādas, pie kādām esmu pieradis.. ļoti ērtas.. smukas. Nu man jau tādas ļoti patīk. BET... biju vazājies pa Dominu praktiski visu dienu.. bet nebiju iegājis veselos divos apavu veikalos!!! Nezinu, kā man tas izdevās. Drošvien pie vainas TĀS meitenes, kuru dēļ neredzēju, kas notiek apkārt &))
Nu vo.. (neatceros veikala nosaukumu) bet galu galā iegājām vienā no tiem veikaliem.. tur atradu vēl vienas ļoti interesantas kurpes. Nodiluši pelēkā krāsā.. diezgan stilīgas. Nonācu dilēmā. Sāku domāt nepozitīvas domas par tēmu "žēl ka man nav daudz naudas" &))) Nu neko.. pavazājāmies vēl biku. Izdomājām braukt uz Origo... bet beigās tomēr izvēlējāmies Origo vietā Alfu. (tjipa Alfa rullēē!) &)) Lieta tāda, ka Alfā bijām ~ plkst.21:30. Tas nozīmēja, ka mums bija 30 minūšu laiks Mega "rusham". Bet zato kāds tas bija fun. Itkā piedalītos tajā "Maximālajā lidojumā" or "RIMI iepirkšanās spēlē". Skrējām visam cauri.. un mērot uz ātro visu, kas iekrīt acīs, rēķinoties, ka ir maz laika. Alfā atradām 2 veikalus, kuros pārdodas superstilīgas kurpes (un starpcitu par ļoti pieņemamu cenu... ~45 Ls).. bet izskatās tās kurpes vismaz 100 Ls vērtībā. Biju šokēts.. un galu galā DILĒMA kļuva vēl lielāka. Ko nu?? Funs beidzās ar to, ka iestājās pulkstens 22:00.. un viss vērās ciet (tb veikali). Tagad joprojām man ir 3 kurpes, bet šķiet ka esmu izlēmis kuras ņemšu. Smukas, melnas, zamša kurpes ar gariem spiciem galiem, un daudz caurumiņiem (lai kāja elpo). Super. Lai arī nekad neesu valkājis tos spicos purnus.. tomēr tos uzvelkot sajutos baigais mačo. Tagad trūkst vēl kovboja cepures &)
Dienu noslēdzām ar Alfas RIMI, kur iepirkām mazliet paiku (nu pirku cik vien maz spēju.. iekļāvos 7 latos) &P. Sieriņus NENOPIRKU!!! HA! Kādas 20 minūtes nosēdējām pieturā gaidot 4. troļļuku (jo māsai ar Aldi bija kartiņas tikai troleibusam. So izlēmām 0,40 Ls ietaupīt). Atbraucot mājās paēdu. Apēdām šokolādi. Paskatījāmies filmu ar Džekiju Čanu un gāju gulēt. Pirms gulēt iešanas CSDN grāmatā tiku līdz 5-ai nodaļai. Re re.. es lasu grāmatu!!! &DD Saucas "Ceļu Satiksmes Drošības Noteikumi".

Hmm... pēdējās dienas domāju par kaut ko - zinu ko. Sapratu, ka nekas jau nav. Nekas nekas. &) Just.. pašapmāns. Nu varbūt kaut kas.. bet ne tas. Vienkārši sajuka greizsirdība ar skaudību. Jā... man skauda. Un tas mani darīja traku. Vot.. vēl viena slikta īpašība.

Hmm.. pēdējā laikā sāku sevī atklāt baigos "babņika" talantus. Tas labi. Man tas der &) Kamēr jauns.. un jauns cilvēks ir tik ilgi, kamēr jauns jūtas. So.. es nekur nesteidzos &)).

Hmm... šodien aizbraucu uz VND. Trūka 1-na izziņa. Rīt braukšu vēlreiz, ja firmas grāmatvede to papīru būs sagatavojusi. Tūlīt līdīšu iekš sludinājumiem. Šoreiz nekādus e-mailus.. tikai adreses. Un varbūt telefonus. Iešu/skriešu pa tām firmām pats. Jā. Un kura man iepatiksies, tur cīnīšos. Jo es to varu. Un "es esmu tā vērta" &D

P.S. - [info]madevil "ehehēj!" , tu sranais sūda sūds! &)) Nekad tefi nevar sazvanīt. Šodien biju tavā rajonā, biju domājis iečāpot. Paskatīties uz veco labo kara veterānu Kārli. Bet tu laikam atkal biji kādā militārajā misijā. So.. tev tiek piedots! &)))

Hm.. nu vo. Laikam pagaidām viss.. ja nu vienīgi vēl tas, ka apdomāju rakstīt grāmatu. Jaunu. Atkal. Varbūt kādreiz kādu no tām arī pabeigšu.. nevis iesākšu un apstāšos &)

Ah.. šodien Man saule bij uz pasūtījumu &) Piecēlos, palūrēju pa logu... pateicu: "Eu tu! Matainais, kas tur augšā! Visuvarenā CUBAs vārdā - DOD sauli!"
Ilgi jāgaida nebija &)) Jo, tiklīdz izgāju no mājas, tā *bladāc!* Saule jau mani žilbināja ar saviem siltajiem stariem.

Ai.. šodien smaidu. Un btw.. skuķi uzmanās! CUBA ir ielās!!! &)))

Ā jā. Elikā vasaras sezonā ir tik daudz smuku čikšu &)) Un es vienmēr sēžu viņām ceļā. Un visas smaidīgas kļust, ejot man garām. Laikam CUBA ir uzkačājis skillu "charming". &) Hmm.. un vispār. Šonedēļ iešu stāties AUTO kursos. So, ja kāds var ieteikt kādu autoskolu - laipni lūgti. &) Pagaidām vēl biku māc šaubas par mācībām šogad. Tas atkarīgs no darba, kuru dabūšu. Žēl, ka ārzemes man šobrīd nespīd. Uz robežas mani var iesēdināt armijas busiņā.. un pa taisno uz poligonu &) or smth. ŽĒL. Bet nu neko. Strādāšu pagaidām tepat. Pakonslutējos ar draugu. Auto nav nemaz ti dārgi, kā es biju domājis. So.. gada laikā domāju to lietu nokārtot, un iegādāties riteņus. (Vismaz beidzot varēs braukāt vakaros/naktīs uz jūru vērot zvaigznes. Cool!

Šodien.. hmm.. ir doma aizšaut līdz Mežparkam. Sen tur neesu bijis! &) Kāpēc ne?

Vēl esmu priecīgs, ka atkal esmu brīvs. Savā apziņā. So.. atkal esmu spārnos, neatkarīgs. Atkal varu gāzt kalnus, jo galva nav aizsista ar kaut kādiem nevajadzīgiem pārdzīvojumiem.

Vispār ir tāds viens cilvēks, kurš ilgi ir pētījis cilvēka psiholoģiskos aspektus.. (lai gan vairāk pētījis tieši sevi). Lūk... ja kādam/kādai kādreiz rodas problēmas mīlestības jomā.. vai aizmiršanas jomā. Citiem vārdiem sakot - ja kādam rodas vēlēšanās atbrīvoties no kādas mīlestības, kura jūs grauj... varbūt Viņš spēs palīdzēt. Es apbrīnoju tos brīžus, kad pilnīgi ne no kā var rasties kaut kas.. kas pilnībā var izmainīt daudzu cilvēku dzīves. Ceru, ka kādreiz arī man radīsies tāds mirklis.. un es atradīšu savu vietu šai pasaulē &)

Nu vo.. tagad gan pietiks.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2005-06-06 14:53 (saite)
veciit, es maajaas fakin gulju un telefonu jau nedzirdu jo nav skanjas :) iesnas klepus un taa. iisteniibaa protams tas tikai ir covert ops missions kur es maskeejos par slimo :PPP u stupid prick !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-06 14:54 (saite)
Jāā &)) Bet to jau nevienam nedrīkst teikt. Tsssss... &D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-06-06 16:15 (saite)
šādā fck` laikā?

/het

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-06 20:52 (saite)
Ai.. nu neaizbraucām &) Aizgājām beigās ar [info]bordo uzspēlēt biljardu. Lietus vienmēr uzlij tad, kad nefaig! &))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?