het ([info]het) rakstīja,
mmm
vienu laiku bik maaciijos Japaanju valodu, ziimeeju tos heroglifus utt, kad maaciijos karatee tad tas naaca man papildus un taa.
teikshu atklaati, bija inchiigi, kkas jauns un ne taads kaa visiem un parasti!

kaapeec gan nee? dziivojam vienreiz, taatad censhamies izbaudiit tik cik speejam ar rokaam aizsniegt vai arii uz pirkstgaliem balstoties tvert.

mmm to zemju kultuura .. man jau patiik palasiit graamatas parto. jaa, kaut manii buutu kaut procents miera no taa, ko kautvai tibetas iedziivotaaji sevii nes ikdienu .. speeja aizmebttg no stresa attiriit praatu kaa lapu un ieskatiities tur, kur es nespeeju ieliist shos gadus, tai dveeselee, ne dzirdeet ne redzeet to kaa iisti veel tur ir.


heh, es gan parto attieciibaa uz sevi neesmu paarliecinaata, parto, ka buus gjimene un taa. nez, lielaako dalju jau shkjietka mana gjimene buus kakjis vai suns, attieciibaa, ja iegaadaashos un jaa, varbuut kaads cits kaajainais, bet cilveeki...
visi,kas man vajadziigi ar laiku aiziet, iisti nepaskaidrojot kaapeec.. laikam jau es pati vainiiga, bet jaa, ja speetu saprast ieksh kaa man taa vaina, ieksh kaa un kur.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?