icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Mhm.. paskatījos internetā...

1 ķīniešu valodas nodarbības (90 min.) maksa = 10 Ls

Ja rēķina cik ilgu laiku vajadzēja, lai iemācītos angļu valodu... mīnus tas, ka varbūt tagad apņēmības ir vairāk nekā skolā .. plus tas, ka ķīniešu valoda ir viena no sarežģītākajām izplatītajām svešvalodām...

Nu.. secināju, ka jāpaliek vien būs pie sarunvārdnīcas, vārdnīcas.. nu un pāries ieroglifus jau protu atšķirt. &P Taču vajadzētu pamācīties vēl. Man jau saka, ka lai es aizbraucu uz Ķīnu, un turpat uz vietas iemācīšos. Varbūt arī tā. Sākumā jāpietiek ar angļu valodu.

Es pat nezinu, vai man vajag braukt uz to ķīnu dzīvot. Man liekas, ka tur toč ir jāprot izdzīvot. Bet katrā ziņā man austrumu kultūra = tik tuva & mīļa, ka padzīvot tur es toč gribētu. Bet par ārzemēm nez nez... naudu jau protams vajag, un tieši tāpēc apdomāju varintu braukt pelnīt, lai ar nopelnīto varētu kaut ko uzsākt šeit. Bet nu.. varbūt mēģināt uzreiz kaut ko uzsākt šeit ? Jo vienu es zinu: ja ne Tibeta, tad viennozīmīgi Latvija, kur es gribētu dzīvot. Tibeta = vientuļnieka gadījums. Tāds kā sapnīts, kuru diezvai piepildīšu, jo šaubos, ka palikšu bez ģimenes. Tas ir kā rezerves variants, ja man dzīvē kaut kas notiks.. kaut kas tāds, ka man vairs nebūs neviena, kam esmu vajadzīgs/piesiets. Bet ar tādām domām labāk galvu neaizgružot &)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?