icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-10-07 13:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

<
Vakar kaut kāds haoss uznāca kravājot somas.
Nevarēju saprast kas man tajās jāliek iekšā.
Praktiski visas līdzi ņemamās drēbes vakar līdz pusnaktij tika mazgātas un tad žāvētas. Daļa no tām būs jāturpina žāvēt viesnīcā, līdz kurai nu jau esmu ticis.

Aizgāju gulēt pēc 24:00. Jāceļās bik pirms 5-iem. Pa nakti rādījās nenormāli murgi. Atkal par zombjiem (populāra tēma). Brīžiem sapņus vairs nespēju atšķirt no realitātes un ne reizi vien pamostoties nopūšos (vai citreiz nožēloju), ka tas tomēr bija sapnis. Katrā ziņā tā sapņa tematika bij tāda, ka zombji visu laiku ir pastāvējuši. Tikai tie ir bijusi laicīgi neitralizēti tā, ka sabiedrība par to eksistenci nezināja. Tas bija kā ārstēšanas process. Zombis varēja būt parasts cilvēks, kura veselībai sekoja līdzi taisot analīzes. Tiklīdz kā cilvēks sāka "mutēties", viņam deva pretzombja zāles, lai apstādinātu procesu. "Zinātājiem" bija datubāze, un viņi zināja katru cilvēku, kas varēja pārvērsties. Tā nu viss bija labi un jauki, līdz noplīsa aparāts, uz kura tika veiktas analīzes. Ārsti laicīgi neiedeva "zāles", un cilvēki sāka mutēties.
Skats bij apmēram tāds: liels, liels koridoris/zāle/gaitenis (varētu būt stacija vai metro... vieta, kur daudz cilvēku stāv un kaut ko gaida) - un ik pa laikam tu starp sejām redzi pavisam bālas. Tie bālie cilvēki stāv skatoties vienā punktā, un tu pie sevis zini, ka kuru katru brīdi sāksies asinspirts, un būs jāglābjas kā var.
Sapņus grūti aprakstīt. Tiem bieži pietrūkst satura. Pusi no sapņa detaļām tu neatceries jau pamostoties. Katrā ziņā es modos visu laiku. Un tad aizmiegot no jauna šausmas turpinājās.

Tā nu es galīgi neizgulējies cēlos līdz ar modinātāju un taisījos.
Lidmašīnā visu lidojumu nogulēju (kāds pārsteigums...).
Tad pēc nolaišanās nācās lidmašīnā 20 minūtes gaidīt autobusu, kas kaut kādu iemeslu dēļ nebija piebraucis laikā. Bet nu neko. Beigās satiku savu šoferīti. Jams mani nogādāja līdz viesnīcai. Atšķirībā no 2006.gada, šogad šeit ir arī normāls internets (pagāsgad bija tikai Dial-UP). Tā ka, [info]bordo, es zinu, ka tev ir problēmiņas, taču nāksies manu spamu ik pa laikam paciest. &D
>

Nu labi. Jāsāk saprast kas šeit ir kas.
Lai jums jauka diena.

P.S. - ā aizmirsu piebilst... Jums auksti? &D Man te no rīta bij pavēss. Gandrīz nosalu. Kādi +20 tikai bija. &)))


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?