icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-12-06 20:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bļē, kolēģis no Itālijas jūnijā, kad biju Romā, stāstīja, ka vēlas nopirkt kādu villu Spānijā.
Kā izrādās, jams jau ir nopelnījis pietiekami, lai šo ieceri realizētu, un nopircis satriecošu villu Vidusjūras krastā ar skatu uz Ibizas Salas pusi... ar vairākām ēkām, sētu, privāto baseinu, etc, etjp.

Bļēē.. es ar gribu &) Bļēēē.. jābrauc strādāt pie itāļiem. Bļēē, vispār iespējas Latvijā, diemžēl joprojām jāatzīst, ir nieks, salīdzinot ar iespējām, kas paveras tur.
Brīžiem pat sāku apsvert variantu, nākotnē pievienoties kādai no kompānijām, kuru aparātus mēs šobrīd izplatam, un strādāt viņu labā. Un Italy saunds fain enaf tu mī.

Nopirkšu sev Porsche Carrera, Villu kaimiņos kolēģim. lai gan jāatzīst, ka varbūt rietumu krasts izklausās bik labāk, jo tur var redzēt saulrietus.

Ehh... sapņi, sapņi. Uz tiem tač jātiecas, vai ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rikella
2006-12-06 21:26 (saite)
un mēs brauksim ciemos :DDDDD hell jeah!!!!!oneoneeleven

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mafia
2006-12-06 22:18 (saite)
Mmm jaa, mees vareetu izstaipiit savus nosauljotos kjermenjus pie Cubas baseina un uzspeeleet tennisu mini svaarcinjos vinja un vinja koleegja tennislaukumaa! :D viiii

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mafia
2006-12-06 22:20 (saite)
Vinjam laikam normaali maxaa par virsstundaam ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]hatter
2006-12-06 23:27 (saite)
vienkaarshi jaabeidz peeties par vieu un to pashuliimeni! aizej ieguusti kkadu izgliitiibu un tad vari pakaapties kkur augstaak ,jo diemzheel pagaidaam lai arii cik daudz tu maaki tu pet neskaities inzhenieris un bez papiira diezvai tev citaa valstii buus ceriibas tikt kkur augstaak lai nopirktu sev villu! un eniivei tici vai ne bet tu esi pirmais uz kuru es lieku ceriibas ka kaads to izdariis! nu ja nu vieniigi varbuut es! ... let the force be with u!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-12-07 00:26 (saite)
Tas priekšpēdējais teikums reāli sasmīdināja! &D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?