icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-11-08 19:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu re. Tad, kad šķietami visus svarīgos projektus esmu pabeidzis, un uzelpoti taisos ņemt atvaļinājumu... piebrauc smagais buss pie noliktavas, no tā tiek izkrāmēti 3 jauni analizatori.. un kā vēlāk noskaidrojas, drīzumā tos būs jāuzstāda.
Čorts!

Tizlākais ir tas, ka pazīstot sevi, es to atvaļinājumu tā arī nepaņemšu. A nedaudz gribas.

Jāmēģina šonedēļ pabeigt darīšanas Cēsīs, un tad vismaz uz nedēļu, kaut kad decembra sākumā, jāaiziet. Nu ka vajag to atpūtu, ta vajag!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bumsis
2006-11-08 19:36 (saite)
a kāpēc nevari ņemt Ziemassvētkos un aizšaut...nuuu es nez...uz kādu āra zemi.M?vajag atpūsties.Visa garā ziema jāstrādā un jāiztur bez slimošanas.Un atpūta ir ļoti veselīga./beidz morāli un dziļi paklanās/...es beidzu.Khem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-11-08 19:50 (saite)
Man nekad nav bijusi vēlme tērēt atvaļinājuma dienas uz jau tā brīvdienu pilnu periodu &)
Lietderība - tā ir lieta, kas man dzīvo līdzi.

Tāpēc gribējās paņemt pirms vai pēc.

Runājot par aizbraukšanu "ārpus", nu, manuprāt to naudu citreiz labāk tēvzemē notērēt. A pa ārzemēm tīri ekskursijas ziņā man i pa komandējumiem sanāk pabūt. &)

Bet nu iekšēji, jau brīžiem jūtu, ka man to atvaļinājumu baigi prasās. Un zinu arī to, ka manā darbā es nekad nesagaidīšu brīdi, kad būs mazāk darba. Darbs būs vienmēr.. laikam vienkārši ir jāiet pie priekšniecības un tas jāņem.

P.S. - nekad neesmu aizdomājies par to, ko taj atvaļinājumā darīt. Nu, no viedokļa, ka kaut kur aizbraukt. Laikam esmu pārāk liels sēne, lai bez īpašas vajadzības vienatnē kaut kur brauktu &) Bet, kas zin. Var jau iekāpt taj pašā mašīnā un kaut netālu uz kādu valsti aizbraukt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bumsis
2006-11-08 21:40 (saite)
Svētku dienas skaita ārā no atvaļinājuma.:)Tikvaitā sanāk pirms, vai pēc, tas atvaļinājums.
Un kāpēc vienam?/patiešām dziļi izbrīnīts Bumsis plikšķina ačteles/.Pēc ierakstiem šķieti ļoti komunikabls jaunietis.Vot i"sakoļī"kādu līdzi.Ne nu gluži baru.Tad nebūsi atpūties.
Viss.Es beidzu komandēt.bet atpūsties noteikti vaik.Tici man.:)PKaut tepat pa Latvijas ārēm paraļļot un nedomāt par aparātiem, klientiem u.t.t.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-11-09 10:46 (saite)
Nē, nu faktiski skaita. Bet es sliecos vairāk uz to, ka svētku laikā tev jau ir extra atpūtas dienas, tātad savā ziņā svētki arī iznāk kā tāds pusatvaļinājums.
Iespējams, ka mana loģika ir stulba, bet man domās labāk patīk atvaļinājumi ārpus svētkiem &)

Lai gan jāatzīst, ko gan es zinu? Nevienu atvaļinājumu mūžā vēl ņēmis neesmu &P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?