icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-08-08 19:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hm.
Nupat atbraucu no Preiljiem.
Riit no riita aatri sataisiishu aparaatu Riigaa, un atkal uz Preiljiem.

Smiekliigi.. Preiljot aparaatam sapliisa 115V coolers. Man nejaushi bij kaareiz liidz 115V coolers... tikai 3x lielaaks izmeeros. Nu naacaas piechinjiit pagaidaam to pashu klaat - lol. Nofocheeju. Njirdziigi izskataas.

Vispaariibaa shiis 2 dienas man buus gandriiz kaa atvaljinaajums. Nu vismaz tu visu dienu brauc, nevis straadaa. + taada briiviiba un taa. Klausies muuziku, auro liidz. Neviens tevi nedzird.. Atpakalj celjaa paris sponsori traapiijaas. Tiiri feini uz 120 liidz Riigai. Vot tik Ogree pimpji izdomaajushi tik debiilu remontu netaalu no izbrauktuves uz Ulbroku! Nu blje braucu garaam tiem remontieriem ar atveertiem logiem, atveeru muti, un taaaa DIIIRSU! Viens man priekshaa braucoshais jamiem raadiija pa logu izstieptu iikshkji uz augshu. Njirdziigi katraa zinjaa. Vot nez vai riit braukshu pa turieni.. bet nu tas visaatraakais celjsh no Riigas sanaak.

Kaut kur starp Preiljiem un Liivaaniem uz celja sabraukts akis. Gandriiz asara acii saskreeja, iedomaajoties, kaa jams dziivesprieciigs auleekshoja paari celjam, priecaajoties par saulaino dieninju... un peekshnji BABAH! &(( &``. Pidari tie, kas jamos brauc nost! Un ja vismaz nobrauc.. Nu jobtvai izkaap no mashiinas un piemnaaciigi ar cienju izturies pret nabaga zveeru! Ja ne apglabaa, tad vismaz nones nost no celja un izraadi jamam cienju! Aii..

Nu vo. Riit mana darbadiena atkal buus uz shosejas. A shovakar tagad fixi veel jaanoskruuvee tas coolers vienam aparaatam pagrabaa (spareparts).. un jaasavaac tuulji riitdienas riitam tepat Riigaa.

Riit darbadiena saksies astonjos. Ehh.. atkal nesanaaks pilnveertiigi izguleeties.

Un kaa jums dieninja? Dzerat atkal, ja? &)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mafia
2006-08-08 23:03 (saite)
Nedzeram, nedzeram! ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?