BoRdo ([info]bordo) rakstīja,
hmmm... Nu nāksies tev iekarot savu vietiņu tur no jauna. Ja tu ātri atrisināji problēmu un tagad viss tur ir kārtībā atd tas jau ir labs sākums. + To var saprast. Es nezinu vai es būtu rīkojies līdzīgu, jo galu galā es saprotu ka ne vissu un vissi var sataisīt... bet nu nikns jau biki būtu gan uz tevi... Kautgan nezinu kas tu ir bijis var jau būt ka nemaz tik traki nebij pirmstam kad nevarēji sataisīt to aparātu...
Thou ,,,, aaammm esi gatavs kautkad vel ar kautko tādu sastapties... jo nekas nekaitina vairāk par to ja tu nevari kautko sataisīt. tas ir ja firma izsūta kexu kas nevar sataisīt kautko :)
Par piemēru varētu minēt kādu PC meistaru kas atbrauc uz izsaukumu un tad zvana kolēģim kas tikai vel pēc kādām 30min-1.5h tikk ierodas! :)
A patiesībā man ir uznācis vārāmais... Centos ielikt sevi tavā vietā un sevi Tās kuces vietā! :) Abos gadijumos abiem var būt daļēja taisnība. tas ir viņai būt kucei un tevi negribēt tur redzēt un tev apvainoties par to un justies hujova. Ai nu vispār galvu augšā un iedod man stroķi lai varu nošauties un beigt rakstīt šito marazmu! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?