icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-03-20 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Darboniigs
Mūzika:Radio SWH Bee Bee

Kad ik dienu (nu jau vairaak kaa gada garumaa) tu ik dienu pavadi kopaa ar cilveekiem, kuriem ir sievas/viiri un/vai beerni... saak rasties taada sajuuta, ka esmu riktiigi aizkaveejies attiistiibaa.. un veel citreiz rodas sajuuta, ka dziivot atlicis tik maz, bet es veel neesmu izdariijis gandriiz neko no taa, ko man gribeetos shaj dziivee paveikt.

Taa jau ir.. ir lietas, kuras tu speej ietekmeet. Ir meerkji, kuru sasniegshanas aatrums ir tieshi atkariigs no tevis pasha.
Tachu ir lietas, kuras vienkaarshi naak.. pashas.. un kuras var arii nekad neatnaakt. Protams, ka var jau izlikties.. bet kaada tam jeega?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cuba
2006-03-20 12:10 (saite)
Da visur. &)
Saakot ar darbu.. un nu jau beidzot ar tevi un Viku.

Nu ok.. Graamatu vairumtirdznieciibaa veel kaut kaa par to nedomaaju, jo galu galaa taj firmaa taas darbinieku videejais vecums bija apm. 50 gadi.

UniSataa jau bija taa, ka kolektiiva vid. vecums bija ap 30 gadiem, un reti kursh nebija preceejies. Man veikalaa abi koleegji bija preceeti, un jaunaakajam jau bija mazais (piedzima muusu kopstraadaashanas laikaa).

Un tagad.. arii sanaak straadaat kopaa ar cilveekiem, kuri vakaros peec darba brauc pie sievaam un beerniem, kas maajaas jamos gaida. etc.

Nee nu nav jau man nekaadu KOMPLEKSINJU &D
Bet nu tomeer reizeem kaut kaa taa nezinu. Reizeem apniik taa seedeet un gaidiit kaut ko. Apniik taas domas pa teemu "nu jaa, bet man veel nav piemeeroti apstaaklji. Es veel neesmu gatavs. Kur gan mees dziivosim."
Reizeem gribas iemaaciities mazaak domaat, un dariit kaa dara visi normaali cilveeki... vienkaarshi neuztraukties par nianseem un dariit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?