chrono ([info]chrono) rakstīja,
Cilvēks ir ārsts, bet viņu kaut kā pārsteidz, ka bērnu pieslēdz pie "kaut kādiem aparātiem" pēc tam kad tam ir konstatēti sirds bojājumi par kuriem norāda paaugstināts troponīns asinīs. Viņam arī liekas pilnīgi saprotami, ka māte norauj savu bērnu no šiem aparātiem un aizved tos mājās, potenciāli pakļaujot viņu dzīvības briesmās.

"Abas stacionārā esošās meitenītes visu nedēļu jutās un uzvedās kā pilnībā veseli bērni, taču pēkšņi 20.septembra rītā ārstniecības personas paziņoja par kādu steidzamu izmeklējumu veikšanu, jo esot analīzēs paaugstināti troponīna rādītāji, pasakot, ka bērniem divas (!) dienas būšot jāguļ pieslēgtiem pie kādiem aparātiem. Kad māte ieradās stacionārā pēc bērniem, vecākā meita jau bija pieslēgta pie medicīniskās ierīces (precīzu nosaukumu māte nezina), no kuras māte bērnu atvienoja (noņēma plāksterus), bērnus saģērba un aizveda."

Pret viņu ir ierosināta sēde, ja paveiksies, tad atņems sertifikātu. Antivakseru grupā viņš gan ir kļuvis par zvaigzni, gan jau nepazudīs, ar homeopātiju var nodarboties kaut vai no mājām.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?