ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-09-20 09:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dažas piezīmes par 3 body problem
1. Vispār jau trisolariāņiem bija zināms informācijas pārveidošanas koncepts jo tajos viņu stāstos par savu vēsturi viņi bija aizvietoti ar cilvēkveida tēliem sapratnes vienkāršošanai => attiecīgi nav skaidrs kāpēc šamie tā vibrēja par sarkangalvītes pasaciņu kas arī ir vienkāršots stāstiņš kādas idejas ilustrēšanai.

2. Ja uzdevums ir pievākt planētu un un atbrīvot to no traucējošām būtnēm tad priekš kam viss šitas cirks ar attīstības bremzēšanu, kolaborantiem utt. Var tak vienkārši uzkonstruēt un nomest vidē kādu faktoru kas aptur cilvēku vairošanos un pēc 400 gadiem planēta gatava lietošanai. Ja cilvēkiem vēl nav mākslīgas vairošanās tehnoloģiju un prāta pārneses tehnoloģiju tad vienos vārtos.

3. Sagriezt kuģi ar nanošķiedrām lai iegūtu zināmus materiālus tomēr ir drusku ar lielgabalu pa zvirbuļiem, kuģis nav bruņots, uz kuģa tikai netrenētas civilpersonas => kaujas nirēju/ jūras kājnieku/ ``seal`` specvienība tiktu galā klusi, tīri un ar min collateral damage. Imobilizē visus kas uz kuģa un pēc tam specu komanda sameklē visu ko vajag.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?