Krišjānis ([info]konstruktors) rakstīja,
Saules paneļu jauda atkarājas no laikapstākļiem - Visur vienlaicīgi apmācies nekad nav. Uzbūvē AES un uzbūvē solāro paneli. Salīdzini izmaksas. Viens sastāv no titāna, irīdija, un citiem cēlmetāliem, otrs ir līdzvērtīgs CD matricai. polikarbonāts un uzputināta plāna metāla plēvīte.

Es nesaku, ka vajag atteikties no ērtībam. Es saku, ka sistēma nestrādā un nestrādās, jo to neviens nedizainēja. Man ir auto, taču kravas velo vai evelo ir lielāks komforts, jo nejūties kā idiots katru dienu kad brauc. Bet ja nezina citus izvēles variantus, varbūt arī nav tāda sajūta. Red Pill, Blue Pill.


Man ziemā nobraukt majas - darbs maršrutu (iļģuciems - rumbula) ar auto ir lēnāk nekā ar evelo. Vasarā auto par 5-10 minūtēm vinnē, ja nav rīta korķis uz Daugavgrīvas ielas. Vidējais ātrums ap 25km/h abiem.

/Korķu problēmu var daļēji risināt ar datorizētiem luksoforiem, nevajadzīgu ātruma ierobežojumu noņemšanu, daudzlīmeņu krustojumiem un gājēju pārejām, platākām brauktuvēm. /

Divstāvīgu Čaka ielu, 130km/h ātruma limitu, un free blowjob katram autovadītājam. Sorry, bet visas tās ir ļoti sarežģitas sistēmas. Šodien Strenči - Rīga ar auto nobraucu 2h ar vidējo ātrumu 64km/h. Pirms nedēļas Vilcienā Neapole - Roma 230km nobraucu zem stundas. 300km/h top speed yo! Zaļie Pideri visu sapiš!





(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?