gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Priekš manis savukārt mistiski koncepti kā "mēmplekss" neko nenozīmē (atpako lol).
Visam ir autors/i, īpaši aktuālajām politikā, kas tiek enforsētas ar policejisku spēku. Tātad jādetektē konkrētas personas, nevis jātic astrāliem spēkiem, kas maina visas cilvēces uzvedību stihiskā veidā.
Tu pareizi citē WEF lapu. Tur pamatā arī atrodas visi "white papers", uz kuriem balstās sībrīža Rietumu politika galvenajās nozarēs. WEF ir konkrētu cilvēku kopojums. Uz šo papīru bāzes pilnībā veidojas zažu un hederu "viedoklis", jo tie tiek propagandēti caur politiku, medijiem un beigās ieviesti ar likuma spēku.

Par narkotikā varu piekrist tikai ģenerāli - don't do drugs'kay.
Nebūt nav taisnība, ka visi darošie ir vai kļūst par puķu bērniem. Es tev esmu puķubērns? Man ir pārāk daudz labējo vai vispārīgi disident tipa paziņu, kas darījuši un dara drogas. Visdrīzāk spektrs starp darošajiem jau sen ir izbalansējies (nav vairs 60ie), nemaz nerunājot par to, ka ir pilns ar high-functioning full-blown narikiem augstākajā politikā. Visi Baltajā Namā dara koku un pat Zelenskis ir zināms šnaucējs. Varbūt sākt ar viņiem, nevis cilvēku, kas pēc smaga darba, stresa un bēdām uzpīpē, lai relaksētos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?