ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-05-13 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nevajag aizmirst
Mēs te pēdējā laikā daudz kritizējam izglītības seksualizāciju un tas ir pareizi, jo aizrauties ar pubertātes bloķēšanu un tml lietām ticami noved pie smagām hormonālām, onkoloģiskām patoloģijām. Bet problēmaiir arī otra puse, kuru nevajag aizmirst:

https://www.tvnet.lv/8018363/kapostos-atrastie-berni-katolu-baznicas-gusta-lietuva-veselibas-macibas-skolotajus-apmaca-teologi

tātad kas notiek ja tur salien otras puses bērnus kompostrēt gribētāji un tad ir situācija:

//Kuliešīte norāda: lai varētu pasniegt skolēniem pērn pieņemto dzīves prasmju izglītības programmu, skolotājiem ir jāapgūst zināšanas par to Vītauta Dižā Universitātes Teoloģijas fakultātē. //

Kāda es atvainojos glorificētai māņticībai ir saistība ar reproduktīvo veselību? Moš vēl mācam tos nabaga bērnus veidot attiecības pēc horoskopa, tipa kuras zodiaka zīmes sader?

Un pirms te atskrien nabaga gnidrītis ar vaimanām par baisajiem pedofīliem kuri grib atņemt bērnus gaišajai baznīcai atceramies kāda ir situācija ar RKB un pedofilju.

Bottomlains: Nevajag lai pie bērniem iet dragkvīni, nevajag lai pie bērniem iet melnsvārči. Davaj atstājam abas šīs lietas pieaugušajiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?