ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-04-13 22:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ideja priekšnesumam
Sīka ideja humanitāram eventam:

Šai cienījamajai lēdijai

https://tautaruna.nra.lv/divaini/453205-uz-eirovizijas-skatuves-kaps-ista-ragana/?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

vajadzētu atrast kur ir norakti tādi antropoīdi kā Sprengers, Krāmers, Karpcovs utt. [viņu tur bija padaudz] un secīgi uzdancot uz viņu kapiem. Filmējot, protams. Valpurģu naktī, protams. Ne jau nu ka tam būtu kāda nozīme vnk mazs prieciņš :)

Drusku nopietnāka piebilde: Saprotot cik destruktīvs ir mūsdienu neopuritānisms/ degrowthisms/ wokisms un noliedzot to mums tajā pašā laikā nevajag aizmirst kādas destruktīvas lietas bija pagātnē, kaut vai tāpēc lai tiekot vaļā no wokisma un hipijveidīguma tās lietas no pagātnes nekad neatgrieztos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2024-04-13 23:34 (saite)
Es laikam tikai piebildīšu, ka teksts, kur reizē figurē doma par tikšanu vaļā no wokisma un hipijveida domāšanas un visas šīs tendences praktiski etalon-ējoša īpatne, nolasās mazliet amizanti

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-04-13 23:42 (saite)
Nu es tikai padomāju kā šī persona varētu nest kādu labumu vispārībai, kļūstot par konstruktīvu ideju nesēju veidos kuri ar viņu un viņas modus operandi būtu savietojami. Ideja - izmantot visu kas ir tādu ideju virzīšanai kas ir pozitīvas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2024-04-13 23:45 (saite)
Ja tantei būtu riteņi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-04-13 23:47 (saite)
Gan jau ka ir, kā tad nu smalka ragana bez porsche vai tml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?