gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Re: Karikatūras, ne politiskie oponenti
Brīvais darba tirgus pie kārtējā lielā ekonomiskā kraha labi parādīs, kuri darbinieki paliks darbā un no kuriem ekseļu un adobes varrioriem atbrīvosies.

Man nav nekas pret kompetentiem dizaineriem un arhitektiem. Tas nav mans points. Tu vienkārši te peldi, tēlojot, ka proti kaut ko praktiski darīt, ķerot no pakaļas visādus sacerējumus un pie reizes cenšoties pazemot manu un principā jebkura amatnieka profesiju. Un dari to ļoti nekompetenti, jo pilnīgi skaidrs, ka labākajā gadījumā proti iesist nagu sienā, un tas vēl ir jautājums.

Cilvēks, kas prot no nulles uztaisīt lietu vienmēr būs vērtē. Sākot no idejas, dizaina un beidzot ar konkrētiem rasējumiem. Ofisa darbinieki ir laba lieta pie lieliem projektiem, bet, ja tu iedomājies, ka viņi ir pārāki par ikdienas pieredzējušo praktiķi, tad aicinu tevi paņemt kādu tādu, lai tev uztaisa remontiņu vai uztaisa kaut vai durvis. Strādāt iekš datorprogrammas ir fun, bet vēl labāk, ja tu vari pats visu izdomāt un uztaisīt, lietojot smadzenes un papīra lapu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?