gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Re: Karikatūras, ne politiskie oponenti
Vecenes pa lielam nebulijo VISPĀR. Mūsdienu woke propaganda izgudrojusi šo mītu. Vecenes tiek sargātas un lolotas, pie tam pat patriarhālās sabiedrībās, tur pat vairāk. Tas mūsdienu liberālajā woke sabiedrīkbā visas sievietes tiek uzskatītas par maukām un tiek ieteikts ar to lepoties. Bruņienieciskā attieksme pret sievietēm radās tieši kristīgajā patriarhātā. Tagad katra vecene ir palaistuve, kura pat ar savu seksu nevar nopelnīt iztiku, tāpēc vēl jāiet strādāt fabikā, atšķirībā no senākas pagātnes lol.
Bet arī mūsdienās visu intelektuālo, fizisko un pašuzupurēšanās darabu dara vīrieši, kamēr sievietītes ar laptopiņiem sēž kafeinīcā vai siltā ofisiņā un aizpilda ciparus tabulās vai sliktākajā gadījumā strādā par kasieriēm un sētniecēm. Vīrieši viņas aplido, cenšas palīdzēt un visādi izpatikt. Pilnīga lafa.
Attiecības vīriešu starpā savukārt ir konstants stress un bulijings, īpaši ja esi jauns, ja ir liels korporatīvs uzņēmums, ja ir mazs bet ģedovščinīgs uzņēmums utt. Tā beibju raudāšana par grūto dzīvi mūasdienu sabiedrībā ir kā hiperizlutināta bērna raudāšana, ka viņam nepērk vēl vairāk konfekšu, nekā jau viņam tiek pirkts.

Tava simpošana un whiteknightings parād, ka esi vai nu pilnīgi ārpus cilpas vai arī.. oh wai- subversīvs žīds, kura vienīgā eksistences funkcija ir dzīt melus, propagandu un kaitīgu programmingu nežīdu tautām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?