gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Es taču neesmu vainīgs, ka tu lataneti atbalsti bērnu smadzeņu skalošanu perversā seksualizācijā caur vikltīgiem "labestības dokumentiem" kā SK, aizbildinoties, ka tie vajadzīgi dēļ pašizdomāta "ārējā ienaidnieka" (mapati), lācīt.
Žīdi nav viainīgi pie "visa", tikai pie tām ļaundarībām, ko veic un to ir jūra ar mazu ezeriņu. Atkal, es neesmu pie tā vainīgs un norādīt uz to ir vienkārši godīgi okej? Es tieši tāpat norādu uz sūdiem, ko taisa latvieši. Bet norādīt uz žīdu neģēlībām nedrīkst coz reasons, ja?

Un jā, tavs saraksts ir okej.
Niggas IT tupi.
Dženderisti pamatā ir psihiski neadekvāti seksuāli perveļi.
Holokausts ir pa lielam sadomāta un pārspīlēta megatraģēdija, par kuru žīdi 90% melo, lai lietotu to kā ieroci pret citām tautām. Nekad nav bijušas gāzes kameras, nav nekādi 6 buljoni utt.
Vakcīnas ir neefektīvas, nevajadzīgas un potenciāli indīgas, atkarībā no sērijas. Fakts. Paskatamies uz excess deaths, kas ir grandiozs un lielāks nekā plandēmijas laikā, paskatamies uz vaccine injury pētūjumiem.
Jā, ir neaptrīdamas evidences, ka ir bijušas vecas pirmskatastrofiskas civilizācijas, kuru rīcībā bijušas spēcīgākas tehnoloģijas nekā mums. Paskaties kaut vai vāzes skanējuma rezultātus.
Jā, ir pedofili-sātanisti, vienmēr bijuši un ļoti daudz starp varturiem, palasi pedophocracy eseju. Par mūsdienu (((epšteiniem))) un citiem taviem draugiem, lācīt, pat nav vērts runāt. Tu visu labi zini.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?