gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Aber ko? Visās balto cilvēku valstīs galvenie "open boarders", "diversity", "tolerance" aktīivisti, nemaz nerunājot par finansējumu visiem NGO, kas nodarbojas ar šo propagandu un pat tiešu migrantu smugglēšanu, aļa soroso, rotšildi, rokfelleri etc.
Paši eiropiešie nekad šādu sociālo katastrofu sev nebija gribējuši un nebija tendēti radīt. Tikai parazītrase, kas ienīst vietējos un vēlas jebkuru vietu, kurā apmetušies teraformēt par "multikulturālu paradīzi", jo ir paranoidāli par vietējo titulnāciju potenciālo backlash un vēlmi noteikt savus likumus un kultūru.



Un tad paskatāmies uz žīdu darbību Latvijā. Ir, protams, arī Rietumu progresīvie multikulti/lgbt, bet lielāko daļu laika pēc neatkarības dominējošā strata bija (((ždanopkieši))), kas lēja ūdeni uz Kremļa dzirnavām, cīnījās pret latviešu tautas interesēm un suverenitātes tieksmēm. Pattern, odnakoi. 100%, ja Ždanokas, Cilvēviči u.c. putni būtu Krievijas federācijas pilsoņi, viņi būtu 180 grādos otrādi un cīnītos pret krievu interesēm. Kā Krilova fabulā par skorpionu un vardi, kas piekrita to pārpeldināt pāri upei un tika sadzelta līdz abu nāvei. Tāda ir mana daba, you see.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?