3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Ha, ha! Žīdu līdzcietība kā tāda pret gojiem neeksistē, tāpēc tā kā jēdziens, ir nonsenss.
Tas pirmkārt.

Daudz smieklīgāka, pat groteska, ir tava pretenzija uz to, lai šeit, kaut kādā marginālā sviesta cibā, kurā kaut cik aktīvi ir labi ja pārdesmit lietotāju, tevi uztvertu kā intelektuāli.

Zinātņu doktori ne vienmēr ir gudri ārpus savas profesionālās sfēras un var būt stulbi daudzās citās.
Bet normāli zinātnieki - zinātņu doktori nekad nepavada praktiski visu savu brīvo laiku bezjēdzīgos sračos marginālos forumos, kaismīgi "aiz līdzcietības" cīnoties ar niecīgu saujiņu "mazvērtīgu" muļķu (mapats, 3koma14vs007, gnidrologs), kuri "neprot izteikt savas domas".
Jau tas vien tevi parāda nevis kā zinātnieku, bet "zinātnieku". Īstam zinātniekam nav ne laika ne vēlēšanās nodarboties ar šādām muļķībām.

Tevi, kurš cibā ar īsiem pārtraukumiem pavada rītus, dienas, vakarus un naktis, stundām ilgi publicējot savus idiotiskos ierakstus, pat objektīvi, neatkarīgi no manas pret tevi nicinošās attieksmes, nav iespēejams uztvert par nopietnu sakarīgu intelektuāli, ar kuru iespējama patiesi intelektuāla argumentos balstīta polemika. Jo tu esi vienlaikus gan bērnībā gan senilismā iestrēdzis infantils toties kategorisks sektants - tieši tāds, kādus tu mālē visus ticīgos un visus pārējos, kuri nav ateisti un netic tagadējās zinātnes visvarenībai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?