gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
līdz šim nebijušas iespējas vizuālās mākslas [8][9] un mūzikas [10] jomās
būtiski uzlabojumi datorgrafikā [11][12]


lol lmao\
Tu domā tos random ģenerētos bizuxus? Nu okej, ir okej priekš stock photo arhīva vai māžošanās. Ar mākslu tam nav nekāda sakara, ja vien neuzskati NFT sūdus par paliekošu vērtību. AI balsu imitācija un deepfakes viģiki gan būs big in the near future priekš propagandas, cenzūras, apmelošanas un totalitārisma kampaņām.
tajā pašā laikā datorspēlēm grafika nav kļuvusi labāka kopš pirmā Crysis, kas bija pirms like 15 gadiem. Tikai vairāk bloom, hdr un mākslīgas glances pamatā. Vajadzība pēc jaunām superdārgām videokartēm tiek radīta mākslīgi mārketinga nolūkos, padarot vecās nespējīgas sagremot new version shaders umtl. huiņu, nevis tāpēc, ka būtu reāls next gen.

programmēšanas digitālie asistenti [13][14]

Kā saprotu, iet runa par templeitu/šablonu ģeneratoriem, kam jā, AI ir lielisks palīgs. Boring shit that needs to be done and that a trained monkey could do, kas ir tieši priekš AI līmeņa "radošuma".



Vēl arvien nekas substanciāls, dzīvi mainošs ierindas cilvēkam, kurš ar katru gadu kļūst nabagāks, apspiestāks un stulbās, lielā mērā pateicoties tehnofeodālistu rīcībā esošajiem ai algoritmu kontrolētajiem propagandas rīkiem.
Lidojošu mašīnu un leiputrijas nebūs, būs katrā mājā obligāts Google ceiling monitors, kas skatīsies kā Vinstons dročī un ziņos par to Centrālei, lai kalkulētu sociāla kredīta svārstību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?