Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Notikumu secība:

1) Vakar tu iepostēji sajūsmu par jaunāko sasniegumu eksperimentālajā kodolsintēzē. Jā, es saprotu sajūsmu, jā, tas ir stilīgi. Bišku gan naivs tas tavs "šitā mēs klimata krīzi pārvarēsim", bet nu ok, var piedot. Lai gan pašā rakstā, ko tu pats ielinkoji, vairāki eksperti tieši uzsver, ka sasniegums tas ir nozīmīgs, taču tas ir vēl ļoooti tālu no praktiska pielietojuma.

2) Zazis tieši pamanīja, ka eksperti par šo saka - ārkārtīgi nozīmīgs sasniegums kodolsintēzē, bet vēl tālu līdz praktiskam pielietojumam.

3) Un tad sākās tava smagā izgāšanās. No sākuma komentārs pie zaža un tad šis tavs ieraksts, kur tu apvaino Dr. Aneeqa Khan drāmas taisīšanā un tukšā spiegšanā. Vecīt, wtf? Dr. Khan pateica šo: "Fusion is already too late to deal with the climate crisis, we are already facing the devastation from climate change on a global scale, looking at the floods in Pakistan, the droughts in China and Europe this summer alone. In the short term we need to use existing low carbon technologies such as fission and renewables, while investing in fusion for the long term, to be part of a diverse low carbon energy mix." Un tavi pārmetumi? "..tūlītēju problēmu risināšanai mums jau ir parastie kodolu dalīšanās reaktori" un "Lai risinātu tūlītējās problēmas rīks mums jau ir. Parastie fission reaktori". Vai tu vairs lasīt vispār nemāki, vai kas ar tevi?

Ja tavas emocijas tev neļauj tikt tālāk par pirmo teikumu, tad sorry, bet tavi emocionālie biasi pret šo tēmu ir pārāk nopietni, lai tu varētu iesaistīties jēdzīgā diskusijā. Iesaku iepauzēt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?