Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Cilvēk mīļais, tam ir domāta gugle, lai noskaidrotu, kas ir apakšā kārtējai gnidrologa kopīpastai. Man tas prasīja pāris minūtes.

1) Ir pusotru gadu veca The Guardian dokumentālā īsfilma kas analizē dzimstības veicināšanas politiku Grieķijā. Tur nav par imigrāciju, un tas nav antinatālisms.

2) Un tad ir viens tikpat vecs tvīts, kur par šo Grieķijas politiku izsakās Population Matters labdarības organizācija, kuri šajā tēmā iepin imigrāciju. Bet arī viņi nepopularizē antinatālismu, bet gan ģimeņu plānošanu nabadzīgajās valstīs. (Vulgarizējot, tas ir tas pats, ko es toreiz teicu, ka ja jums uztrauc indiešu dzimstības straujais pieaugums, tad to var atrisināt ar bakalaura grādu katrai indietei.)

3) Viens pusotru gadu vecs tvīts gnidrologam ir pietiekams iemesls, lai kārtējo reizi pilnīgā randomā padalītos ar savu mīļāko antisemītisko mēmi. Lai gan, ko es te saku - viņam nav vajadzīgi iemesli, lai pilnīgā randomā visur bāztos ar savu antisemītismu. Tur analītiskās domāšanas līmenis jau sen ir nokrities līdz vērsis - sarkana lupata līmenim.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?