gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Un es tā gaidīju godīgu atbildi.:(

Redzi, šis ir iemesls kāpēc "antisemītisms" pastāv. 100% jūsu elites no paaudzes paaudzēs ir naidīga Rietumu civilizācijai un jo īpaši tās Kristīgajai bāzei. Jūsu līderi to vien darījuši kā mēģinājuši dažādos veidos sagandēt tās kulturālos pamatus un apzagt to tautas. par to ir ļoti daudz leģitīmas vēsturiskas literatūras, kas pamatojas leģitīmos avotos. Pastāvīgās izdzīšanas nebija "persecution", bet sods par naidīgajām darbībām pret attiecīgo tautu. Atceramies kaut vai palīdzību musulmaņiem sagrābt spāņu zemes. Ļoti maigs sods, jo ja nebūtu "bibliskie cilvēki", tad final solution sen jau būtu izdarīts.

Visi attiecīgie sūdi redzami arī šodien burtiski katru dienu. Pietiek paskatīties kurš ir pie varas vai proxy varas institūcijās, tā visur long nose tribe priekšā. Un vis darbojas kā sinhrons zivju bars. Bīda vienas un tās pašas ideja, izraisa vienas un tās pašas finanšu krīzes, taisa tūkstošiem NGO, kuru mērķis sabotēt Rietumu civilizācijas fabriki.Kudos jums par neatlaidīgo darbu iegūt dominējošu stāvokli sabiedrībā, protams, bet pēc tam teikt "hehehe, es neko nezinu, visi taču ir dažādi".

Tas ir tieši tas par ko jūs nīst. Jūs apzināti taisat sūdus citām tautām. Kad jūs pieķer, neatzīstat vainu un ņerkstat. Par to tiekat sodīti, ja kultūra veselīga,. kāda tā bija Kristietības laikmetā vai Romas republikā, vai Babilonā, vai Ēģiptē vai Polijā vai etc. Papildus vēl izredzētu supremacisms un tikum olam.
Bet okej, lai jau. Ja godīgi atzīst savus trūkumus un vainas, tad jau varētu mēģināt sadzīvot un nenaidoties. Bet jūsējie neatzīst un tik turpina savu talmudisko līniju. Bet vainīgi, protams, visi citi, kas rāda uz jums ar pirkstu.

Kamēr šāda attieksme turpināsies, tikmēr antisemītisms tikai augs, kamēr atkal sasniegs kritisko līmeni. Nevar būvēt veselīgas tautu attiecības uz meliem, kur viena puse pilnīgi atbrīvota no jebkādas atbildības.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?