Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
> Bet maksājot dubultu cenu viņam nesanāks vēl arī masspektrometram un tad viņu apdzīs tāds kurš būs ieinteresēts pētīšanā nevis naudas ieraušanā. Un nopircis arī masspektrometru. Bet ierāvējs izlidos. Un/ vai kolēģi pateiks - kur masspektrometrs? Tu te muhļījies un mums nav. Vācies prom.

A ja viņam nevajag vairs masspektrometru? Naudas plānošana un tērēšana nekad nav 1:1, vienmēr ir vieta, kur atrast kādu mārdžinu.

Tev vispār sanāk vēl ideālistiskāki un labāki cilvēki zinātnē, nekā īsteni komunisti plānojās komunismā. Ir zināma līdzība starp šiem priekštatiem -- abi ir fikcionāli.

Es tev saku, zinātnieki (lai arī ir daudzi godprātīgi, krietni un spējīgi, pilnībā piekrītu) prasa tādu pašu aizsardzību pret korupciju un negodprātību kā pārēja sabiedrības daļa.

Tu man: nē, negodprātīgus zinātniekus godprātīgie atp*zģīs. Da bļin, cik mēs redzam reālus zinātniekus, viņu spēja un vēlme sadarboties ar pārējo sabiedrību (ieskaitot citus zinātniekus) ir niecīga -- jo labāki un spējīgāki viņi ir, jo koncentrētāki uz zinātni. Tādi ne vien neliks vākties negodprātīgajiem, bet vispār neskatīsies, kas apkārt notiek, vai pat vispār netiks ne pie kādas teikšanas, jo tie zinātnieki, kas labāk iekļaujas sabiedrībā (lai arī tāpēc varbūt nesasniedz tik izcilus rezultātus), viņus vnk pastums malā.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?