gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Tad jābrauc prom no Rīgas. Latvijā reģioni ir pustukši cilvēku ziņā, gaiss tīrs, sastrēgumu nav. Nav jāstrādā attālināti, ko tomēr ne visi profesionālu vai personisku iemeslu dēļ var.
Nav visiem jādzīvo galvaspilsētā, ja nepatīk skudrupūznis. Bet māja piepilsētā un stunda sastrēgumā ir diezgan šizofrēnisks risinājums tam, ka nepatīk skudru pūznī saspiestībā, jo kas tad ir sastrēgums, ja ne skudru pūznis?"

Sastrēgums ir īslaicīga neērtība, kas nekādā veidā neaizēno jauko faktu, ka tev nav jādzīvo smirdīgā, trokšņainā urbānā vidē cieši saspiestam kopā ar kaut kādiem citiem cilvēkiem. Cilvēki pilnīgi mierīgi pārcietis pa kādam sastrēgumam, ja galamērķis ir omulīga māja, dārza pavēnī kaut kur ārpus pilsētas.

Kas attiecas uz darbiem, tad mazpilsētās ar tiem ir švaki. Puse mazpilsētu iedzīvotāju brauca strādāt uz Rīgu. Ar to nāksies dīlot, jo ne Latvijas ne ES politiķi neizrāda nekādas pazīmes, ka viņi dod jākli par ekonomisko izaugsmi tādās provincēs kā mūsu Dievzemīte. Labākajā gadījumā vari iet strādāt uz kārtējo importēto veikalu ķēdi. Tepat Saulkrastos un tuvējā apkaimē bez veikaliem un random stroikām darbu gandrīz nav. Man ļoti paveicās ar pašreizējo, bet arī tas drīzumā taisās pārvākties uz Ādažiem, takšo veloprieki atkritīs.
Jāsadzīvo ar realitāti un jābeidz ticēt zaļajām/woke fantāzijām, ja vien tu neuzskati, ka ar auto drīkstētu braukāt tiki švābi un sorosi ar savām svītām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?