Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
> Nu jā, pareizi. Tāpēc pirmais uzdevums ir pārnest visu 1:1 strukturāli. Nu tas ir tā kā pārrakstīt grāmatu var arī nezinot valodu/ alfabētu/ zīmju sistēmu kurā tā sarakstīta. Vajag tikai precīzi attēlot visu.

Mhm. Un te mēs nonākam pie problēmām, kuras ieskicē Tompsona eksperiments. Atkārtoju, tas ir eksperiments ar maksimāli vienkāršām FPGA mikroshēmām un tīri vienu darbības parametra pārbaudi. Un pat tur mums pietrūkst izpratnes par fiziku, lai pateiktu, KĀPĒC tas strādā. Un pārnesot to uz čipa kopiju -- tas mēdza nestrādāt.

Bet tehniski strukturālo pārēju varētu mēģināt risināt, piekrītu.

> Nu prakse rāda, ka tik traki nav - mēs transplantējam pacientiem orgānus un viņi no tā nekļūst citas personas.

Es gribētu atzīmēt, ka tehniski runājot, mums nav ne jausmas, vai tā ir, jo mēs principiāli nevaram salīdzināt ar to, cik citādāki vai necitādāki cilvēki būtu bez transplantācijas (well, they'd probably be dead). Bet es piekrītu, ka mēs šeit nerunājam par tik smalkām niansēm, un ka mums nav īsti pamata domāt, ka aknu transplantācija ir padarījusi cilvēku par citu personību.

> Pagaidām veiksmīgi izdarīts uz primātiem [Kavanero grupa]

Par Kanavero es atrodu tikai to, ka viņš ir lielījies, ka to izdarījis, bet nav nācis klajā ar peer-reviewed researchu. Bet tās ir vecas ziņas, pieņemu, ka uz šo brīdi tas viss jau ir pietiekami pierādīts (savādā kārtā neatrodu linkus).



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?