ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-09-26 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dune done
- Tuksneša pele ar kondensācijas ausīm - forši.
- Viens otram pretī skrejoši kājnieku karapulki kuri saduras masu tuvcīņā tomēr drusku nemeiko sensu, OK es saprotu viņiem specifisku iemeslu dēļ nav advancētas datortehnikas/ AI, bet vienalga - nu kaut kādi tanki, hoverkrafti, kaujas helikopteri?
- Imperators ir cūka, bet nu tas triviāli.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2021-09-26 22:51 (saite)
Kaujas, ē, ornitopteri viņiem ir (un tika redzēti, dzenājam Paula kompakto), tanki un hoverkrafti uz Djūnas pievilktu satracinātus tārpus, masīva ritmiska vibrācija smiltīs (un nav pati labākā opcija manevrēšanai pa šaurām viduslaiku stila ieliņām un nocietinātu uz terasēm izvietotu piļu/muižu ieņemšanai). Tas, kas meiko sensu, ir bombardēšana no augšas, kas arī tika ekstensīvi izmantota sākotnējā uzbrukuma fāzē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-09-26 22:51 (saite)
Ornitopteri bija, jā. Bet nu hārvesteri tāpat ir kāpurķēžu mašīnas, tas pats hārvesteris aprīkots ar bruņojumu piemēram imperatora destntam vnk pārbrauktu pāri, un ja jau tā, tad skrienoši karapulki pievelk tos pašus tārpus, ja neskrien tuksneša solī, bet neskrien jau

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-09-26 22:56 (saite)
Hārvesteri ir 1) ļoti lēni, zem 10 km/h, 2) milzīgi, ar tādiem pilsētā (īpaši pilsētā ar šaurām, līkumainām ieliņām) neapgrozīsies (no stāvvietām pilsētā tos uz ievākšanas zonām nogādā ar redzētajiem lielajiem dirižabļiem).

Also, visuresošā vairoglauku tehnoloģija (kas aptur ātri lidojošus priekšmetus) pa lielam ir atgriezusi apritē aukstos ieročus un liela kalibra, maza letalitātes rādiusa zemskaņas šaujamos (būtībā musketes).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?