Ever After ([info]bauda) rakstīja,
Kamon, es pārējiem ļaudīm "atvēlu" tādu dzīvi, kādu tie vēlas (kamēr tā nekaitē citiem un dabai), kur tu rauj tos murgus? Mērīties nevajag, bet jā, es, godīgi sakot, novērtētu, ja tu pastāstītu vairāk par savu lauku saimniecību, traktoru, ganāmpulku, sievu, trim dēliem, ko audzini, un visu pārējo, jo citādi jau tevi nevar ņemt nopietni, saproti, nav ne smakas no vīra un vārda, ir kaut kāds dievs un vārds, ja ne pliks vārds un vārds.

Atceros, ka savulaik [info]kirkegors likās labs, subversīvs profils, ar [info]krishjaanis, [info]krishjaanis2 bija jau maniakālāks, to aizstāvēju pret pinjonu tikai tāpēc, ka viņš mani kaitināja vēl vairāk, kad parādījās Telos, likās, būsi beidzot izcirtis sev nišu vai ko tur vairāk vai mazāk respektablu, bet, skuju, tas brīdis izrādījās tik īss un ar to spectacular nosedive, kāda bija tava ārdīšanās, kad cibā par tevi parādījās parodijas konts, tu manās acīs zaudēji pēdējās cieņas kripatas.

Bet, ja par lietu, kur tu Latvijas laukos liktu visus tos hruščovku iedzīvotājus? Latvijā nav tik daudz viensētu, lielākajai daļai būtu jāiet par kalpiem, bez kuriem, starp citu, tevis izfantazētā viensētnieciskā idille iztiktu tikai pie ļoti kuplām ģimenēm, no kā izrietētu vai nu spiesta nebrīve atvasēm, vai to pašu kalpu, staigātāju ekspluatācija. Turklāt es nešaubos, ka tā kalpu materiāla no hruščovkām būtu tik daudz, ka konkurence padarītu tā eksistenci daudz nožēlojamāku nekā pilsētās. Kas atliek? Tikai depopulācija. To es, protams, atbalstu. Es priecātos par vēl tukšākiem laukiem :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?