brookings ([info]brookings) rakstīja,
Kāpēc? Tas ir mans viedoklis. Mani īsti neinteresē parliecināt tevi. Bet ja tiešam, tev ļoti ļoti vajag, es ieteiktu skatīties uz veidu, kā media rāda šo, jauno, paradību. Guardian raksti (un mainstream news), piemēram - un to video, kura tās aktieris emocināli runā - visu laiki atsaucas uz 'blood' (iedomājies, ja kads balts izmantotu to pašu valodu) - kurā var dzirdēt 'black power' fonā. Varu noradīt uz to, ka viens notikums (kurā policists tiks nosodīts), ir pekšņī (covid laikā, kad citi protesti tika nososdīti mediā) izraisījis visus protestus ASV un R.Eiropā ar visi soc mediu histeriju.

Konteksts ir arī jāņem verā, ka MuzB vardarbība ASV (black on white) ir krietni lielāka (skaitlos) nevis BuzM, kurā, ka Mike Tyson esot teicis "if white people rioted every time a black man killed them ...' raises brows". Konteksts, kurā gandrīz neviens ne zinu, kas bija Paul un Linda Morino - piemēram.

But in general, I have come to my own conclusions about the sudden appearance of mass movements and the symbolism employed. And, I'm afraid I couldn't really give a rat's arse about in convincing anyone about it. I got there myself, lielākoties. You take you own road.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?