Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Offtopiks, jo cibiņš "get off the internet if you can't take the heat" gnidrologs ir mani nobanojis, bet izteikties man tomēr gribas. :D

Lasu un priecājos par tavu sraču ar pilsoni koma_komats_utt.

Par šo: "..kā tad tur palika ar tiem meliem, kāpēc komunistu meli tevi tracina bet garīdznieku meli sajūsmina un kā tev šitas iet kopā?"

Viss ir ļoti vienkārši. Tādiem dzīves neveiksminiekiem kā abi piesauktie diezgan tīkama ir doma par tādu sabiedrības struktūru, kur viņi ir augšgalā, bet visi citi ir pakļautie, kuriem jātur mute un jākalpo. Nu, un kristietībā balstīta patriarhāla sabiedrība ikurāt to piedāvā: visādas balamutīgas sievietes un icky LGBT+ būtu nolikti pie vietas, bet šamie by default būtu sabiedrības vērtīgākie locekļi, vadoties nevis pēc (švakajiem) nopelniem, bet pēc dieva dotām tiesībām.

Šajā sakarā aptuveni citēšu vienu gados jaunu ateistu, kurš tāds kļuvis par spīti uzaugšanai mormoņu ģimenē: vai nekad neesat aizdomājušies par tādu interesantu sakritību - grāmata (bībele), kuru sarakstījis bars vīriešu, vēsta, ka vīrieši ir ģimenes galva un ka sievietēm jāpakļaujas savu vīru lēmumiem un vēlmem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?