krishjaanis2 ([info]krishjaanis2) rakstīja,
Re: tabloīdu žurnālistika
Is - jo ir skaidrs, ka šobrīd pasaule atrodas tādā kā deadlock'ā, un ka nekādi kompromisi jau nebūs, ne ārpolitiski, ne iekšpolitiski, šobrīd čūska ļoti sāpīgi un lēni met nost savu veco ādu.
Ought mix ar is: vēsturiskā pieredze rāda, ka parasti šādus deadlock'us atrisina karš/-i/bruņoti konflikti. Tiesa, tikai šodien ir grūti saprast, kas, kur, kā karotu ar ko. Zināms tikai, ka parasti šādās iestigušās situācijās kā grūdiens seko kāds vispārējs satricinājums, kāds konflikts, karš, kauliņu vai kāršu sajaukšana, kurai seko jauna kārtība. Jo šobrīd, ilgāku laiku noārdoties vecajai kārtībai, valda starpstāvoklis, latenta nekārtība, plūstošās smiltis, neskaidrie ūdeņi. Man un daudziem dažādu subjektīvu un objektīvu apsvērumu dēļ cerīgāk šķiet sajaukt kārtis, liekot 50 uz 50, ka pēc tam izkārtojas kas labāks.

Ilgākā laika perspektīvā - pirmais pasaules karš, un pasaules kārtība, kas tika pieteikta tā izskaņā, bija masīva kļūda, masīva nagla eiropeiskuma zārkā. Vabūt kāds jauns globāls konflikts un kontrverse piedāvā ko labāku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?