gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Arī tu acīmredzami neesi palasījui manis doto rakstu. Iet runa par aktīvu sociālo inženieringu to “counteract traditional gender roles and gender patterns.”. Tas neattiecas pat uz stereotipiem un rotaļlietu izvēli, bet uzvedības paternu atšķirībām, kurus puikas un meitenes tipiski izrāda jau ļoti agrīnā vecumā. Tur kādā vietā viena no tām smadzeņu skalotājām izsaka nožēlu, ka bērni tomēr satur pārāk daudz innate uzvedības paternu un pat ar rūgtumu atzīst, ka tie varētu būt ģenētiski, tāpēc grūti neitralizējami. Tā tiešām nav indoktrinācija, bet psihes deformēšana. Ja puikas gribētu iet spēlēties ar virtuves katliem un meitenes ar spēļu pistolēm, lai jau. Šeit tiek uzspiests dženderbenderisms.

Melīga informācija no reliģiska aktīvistu pulciņa tomēr vēl ar vien ir potenciāli labojama, laikus sniedzot pareizo informāciju un atturot no kļūdainas rīcības. Psihiski sačakarēts bērns, kas no pirmspubertātes vecuma uzsūcis aut kādu genderqueer politiku, maskētu zem 'audzināšanas', visdrīzāk pievienosies lielajam pulkam psihotisko, neirotisko, depresīvo, gender-identity-disorder utml. pulkam, jo ir ļoti grūti un-learnot to, kas dresēts iekšā no agras bērnības. Un kamdēļ? Lai resnas, nestabilas lezbes varētu apmierināti ievilkt kārtējo ķeksīti sava dekonstrukcionistiskā kultūrkara uzvaru sarakstā?

"Ņemot vērā pašreizējo (ne)zināšanu līmeni, es domāju, ka būtu labāk pievaldīt tās līdz absurdumiem dzimumspecificētās rotaļļietas un uzvedības normas, kas tiek ieaudzinātas."

Kuras tās būtu?


"T.i., ja jau tās daudzās dzimumu sociālo lomu un psihes atšķirības ir iedzimtas, tad taču viņas tik vai tā izpaudīsies arī tad, ja bērnībā ar lellēm spēlēsies un kokos kāps visi bērni."

Ja bērns ir dauzonīgs rezgalis, tad ir gudri viņu ievirzīt sportiskās aktivitātēs, kur tās izpaust un attīstīt produktīvā virzienā. Ja patīk ņemties ar konstruktoriem vai zīmēt, tad attiecīgi pulciņi vai skolas. Tas tā vienkārši pats no sevis neattīstīsies atstājot visu pašplūsmā. Lai cik tas lielu rūgtumu neraisītu kultūrmarksistu ideologos, pārsvarā šie attīstāmie paterni starp dzimumiem būs atšķirīgi (nav gluži pareizi teikt 'pretēji', bet noslieces ir tendētas uz citām lietām). Varbūt censties neitralizēt miljoniem gadu evolūcijas bagāžu ar ideoloģisku apstrādi nav pārāk gudra lieta.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?