gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
''2. Ieviest totalitārismu? emmm, no kurienes tāda ideja? Kāpēc tu domā, ka augmentēti intelekti nevar debatēt, atrast konsensu utt, līdzīgi kā tas notiek tagad? ''

Kādā veidā tu argumentē/debatē ar *beep* *boop* datoru? Nokurienes jms vispār tas pipe dream par strādājošu, antropomorfu mašīnintelektu?

Un tad ir nākamais jautājums - kāpēc tādam uzticēties absolūtu planetāru varu? Pēc totalitārisma te smird tā vienkāršā iemesla dēļ, ka neviens nevēlēsies labprātīgi atdod VISU varu pasaulē kaut kādai kliķei cipargalvu un viņu pet skainetam. Tātad būs kārtējie piespiedu mehānismi? Pat pašreizējas globālistu BNW sapnis sastopas ar stipru pretsparu no cilvēkiem, kas vēlas paši noteikt pēc kādiem likumiem dzīvot savās valstī, a te pēkšņi planetāra vara lol.

Bet tiešām interesanti kā tad tas mašīnintelekts sevi prezentēs? Kā hologrāfiska antropomorfa projekcija. Kā pīkstoša, mirgojoša mašīna. Kā skainets, kas kontrolē visu apkārt esošo aparatūru. Kā Dr.Manhetens, viss zilā un mirgojošs? Kā tas noteiks pareizo veselības aprūpes politiku vai militārus jautājumus, kā un kam tos prezentēs. Vai tādam drīkstēs iebilst un pateikt nē, mums cilvēkiem tas neder, mēs cilvēki darīsim pa savam? Kā tas reaģēs uz šādu eroru sistēmā? Kur vispār ir prototips, kas ir kaut kas vairāk par domēnspecifisku kalkulatoru.
Atvēzieni jau nu jums te baigie, bet kaut kā maz konkrētības.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?