creature ([info]creature) rakstīja,
@ 2006-06-09 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdomas pēc filmas Hirosima, mana mīla
Man liekas, ka katram īslaicīgam sakaram, kuru kaut kādu iemeslu dēļ nav iespējams turpināt, nāk līdzi traģēdija. Nav jau mums vēl tāds postmodernisms, ka viss aprobežotos ar „Ņem-Baudi-Patērē”. Kaut arī iespējams, ka patērēt šķiršanās sāpes, nodevību, sirdsapziņas pārmetumus un atmiņas par baudas mirkļiem cilvēkam vajag tik pat ļoti, cik patērēt savaldzināšanu, pirmos pieskārienus un aizmigšanu blakus otram. Ļoti iespējams, ka visvairāk mēs barojamies tieši no šī "traģiskā" savstarpējās attiecībās. Bet varbūt es te atkal vispārinu, varbūt tas viss attiecas tikai uz tiem, kuri taisa kino.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2006-06-09 22:42 (saite)
Nunu. Ja sakars ir tiešām īslaicīgs, tad pietiek ar nelielu devu veselā saprāta, lai nekādas ciešanas nerastos. Kritiskā robeža ir - nu, kā kuram, sākot ar 2 dienām un beidzot ar 2 nedēļām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]creature
2006-06-10 10:24 (saite)
tieši tā, kritiskā robeža ir kā nu kuram...nedomāju, ka tā var sākties tikai ar 2 dienām..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2006-06-10 15:25 (saite)
Nu, tas ir baigi individuāli. Atkarīgs no abiem. Viens no iemesliem, kāpēc es esmu kopā ar Tomu, ir tas, ka pēc pirmās dienas, kam vajadzēja būt "nejaušai" un "īslaicīgai", man bija tāds moraļņiks, ka mēs turpinājām satikties un kārtot attiecības līdz brīdim, kamēr konstatējām, ka tās ir jaušas un ilglaicīgas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?