jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Ja no 124301 saslimušajiem mūsu vecuma grupā ir miruši 5, tad tīri matemātiski tā iespēja ir tik niecīga, ka vispār to neņemu vērā un par to vispār neuztraucos. Un man vispār ir tendence uztraukties par dažādām iespējām nomirt, es, piemēram, regulāri uztraucos, ka varētu nosisties, braucot ar auto, pati nezinu, kāpēc, tāpat pirms visiem lidojumiem fantazēju, ka tā lidmašīna varētu nokrist utt., bet par covid kaut kā nespēju sevi pārliecināt, ka tas nu būs kaut kas no kā, pretstatā saviem viegli pārslimojušajiem paziņām, nu gan atstiepšos ar garantiju.
Turklāt par vienu no šiem 5 jaunākajiem par sevi covid upuriem, ne pēdējo gan, no drošiem avotiem (ģimenes ārstes, kas ļoti pārdzīvoja) zinu, ka bija teorētiski vesels, bet ar lieko svaru, kas acīmredzot nospēlēja lomu. Tāpēc es, piemēram, cītīgi tievēju, vispār neēdu cukuru un cenšos visur iet ar kājām vai braukt ar riteni, un šogad uzskatu to par covid profilaksi, ne tikai gatavošanos peldsezonai :)
Lai nu kā - es neplānoju vispār nevakcinēties, vienkārši trūkst motivācijas. Manā burbulī kaut kā savakcinējušies ir pārsvarā riska grupas, mediķi un tie, kas taisās kaut kur ceļot. Manas tuvākās ģimenes gadījumā gan tas nozīmē gandrīz visus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?