porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja,
no vienas puses jā, it kā ir tā kā tu raksti.

no otras, nu nav arī tā, ka sievietēm (īpaši pēc ilgstošas būšanas mājās kopā ar bērniem, Rīgā b/d rinda bērnam pienāk ap 4 gadu vecumu, līdz tam pusslodze bieži vispār nav opcija, un ja ne noveicas vai ir jau pirms grūtniecības laba darbavieta ar sakarīgu atalgojumu, bieži darbā atgriežoties vai jaunu sameklējot gandrīz viss (ja ne viss, plus vēl jāpiemaksā) jāatstāj privātajam dārziņam) vai invalīdiem tiešām objektīvu apstākļu dēļ tādi kursi nebūtu noderīgi.
grūtniecēm arī valsts apmaksāti HIV un STS kursi ir vairākas reizes grūtniecības laikā, nav jau tā, ka plašāka, vienkāršāka un bezmaksas testēšana nenāktu par labu sabiedrībai kopumā
problēma, protams, ir atsevišķos indivīdos, tomēr tie atsevišķie indivīdi varas pozīcijās var pamanīties sačakarēt diezgan daudz. piemēram izgāzt fizikas kursā dažas beibes, jo viņas par uzbraucošiem jociņiem un personīgiem apvainojumiem histēriski smejas, nu tā, ka beibēm ar cīnīšanos jāpanāk lai eksāmenu vērtē komisija, jo atklāti pasaka, ka 'pie manis tu nenoliksi'. tajā pašā laikā kad es drukāju ieskaitē visu ko zinu, stāv aiz muguras, jo nevar būt, ka beibe kaut ko saprot, man ieliek knapu septiņnieku, kamēr džekam par precīzi tādu pat atbildi 'nu, deviņi šoreiz nevarēju ielikt'.
man neiedeva specifisku stipendiju, jo es biju blonda, ģērbusies tobrīd tiešām vienīgajā puslīdz zolīdajā apģērbā, nevienam nebija pat vienkārši baltas blūzes ko aizdot un tā kā kostīmiņš bija koši rozā, es nāku no mazpilsētas, atzīmes man bija labākas nekā kursabiedram, kurš nāk no lielākās pilsētas (paša centra) Latgalē un vispār džeks un profesija tāda vīrišķīga, un tā kā divas meitenes no citām fakultātēm mēs jau atbalstījām, tad šoreiz stipendiju dosim čalim. bet jūs pienāciet nākamgad, varbūt uzrakstiet stipendijai rakstu darbu, ja startēsiet abās pozīcijās (rakstu darbs un prakses vieta), gan jau tad gan mēs jums iedosim.
pa lielam neko nemaina, bet nu patīkami nebija, jā. lai gan tas 'virs nabadzības sliekšņa' laikam nav par studentiem


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?