Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Nu klau, ja Stambulas konvencija šķiet tik aktuāla, tad ir vērts arī nedaudz palasīt, kas tad tur īsti ir, nevajag vadīties tikai pēc Veidemanes vai Rudzīša recenzijām.

Īsumā - ja Lv parakstīs un ratificēs Stamb.konvenc., tas nozīmēs, ka nāksies biedzot nopietni pievērsties jautājumam, kā sakārtot likumdošanu + operatīvās rīcības priekšrakstus, lai veiksmīgāk risinātu un novērstu vardarbību ģimenēs, un lai tādas vardarbības upuriem būtu plašāks opciju klāsts, kā no vardarbīgām attiecībām tikt prom. Par to, vai tu drīksti dāvināt apvītušas kliņģerītes, vai arī labais tonis paģēr uzreiz piedāvāt uz mežu, Stambulas konvencijā nav ne vārda, jo tas vispār neinteresē nevienu, izņemot tevi un tavu simpātiju subjektu.

Ja godīgi, man ir diezgan grūti empatizēt ar tavu uztraukumu par šiem jautājumiem, jo man personīgi nudien nerūp, vai manas romantiskās stratēģijas plašākā sabiedrībā tiek vai netiek uzskatītas par labām, veiksmīgām, pareizām, vai vēl kādām. Vienīgais, kas mani rūp personīgi, ir lai manas stratēģijas harmonizē ar maniem simpātiju subjektiem, viņu vēlmēm un viņu individuālajām preferencēm.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?