citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2005-10-02 12:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Helsinki neko nav zaudeejusi no savas pievilciibas. Tagad te ir maiga duumaka un kraasaini koki. Staavot parkaa uz klintiim, skatoties plaisu ziimeejumos, mani paarnem liela iedvesma, gar acimm sliid jaunas formas, teeli. Seit ir viegli domaat.
Man nav jaanovaac savs darbs, jo tas ir pilniibaa sapluudis ar dabu. Tomeer veel arvien izskataas labi. Cauri skaidaam aug seenes. Soriit man ciesi garaam aizskrien liels zakjis. Paaris metru attalumaa no manis vins apstaajas, apseezas, saak osnaat gaisu. Skjoba degunu, cilaa naasis, tad laikam beidzot sajuut manu klaatbuutni un metas prom. Sajutu milziigu maigumu pret so vietu. Pret savu mezju, savaam klintiim. Labi, ka varu nevaakt darbu nost. Tagad tas paliks seit muuziigi muuzos un sapluudiis ar skujaam un suunaam.

Dziivoju atkal villa, pat tiku savaa rozaa istabinjaa. Jaanoga un Borga jau sen ir prom, tagad villaa dziivo divi loti melni viiri. No Aafrikas.
Nu ko. Eju staigaat pa savu miilo pilseetu. Pat nesaprotu, kas tiesi man seit tik ljoti patiik. Varbuut sii ir mana iedvesmas pilseeta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2005-10-02 13:42 (saite)
laimīgā
man arī ļoti ļoti patīk patīk Helsinki

tagad braukšu ar Marģeru pastaigāties pa Rīigas centru tā dīkdienīgi kā ārzemēs:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?