chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2008-06-11 01:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Enter Shikari

Vakarnakt pa Tv3, "pēc skatītāju lūguma", atkārtoti tika demonstrēta filma par Rīgu kā sekstūrisma jauno galvaspilsētu. Ir jau gan tas jautājums aktuāls un, iespējams, arī sasāpējis, jo arī pašam dažkārt tie iedzērušie, skaļie seksuāli norūpējušies jaunie briti ir šķituši traucējoši. Bet var būt, ka sākumā kādam būtu jātiek galā ar urlātu problēmu, jo neviens sekstūrists man uz ielas vēl nav prasījis piezvanīt. Bet jocīgākā bija vieta filmā, kur maukas sūdzējās, ka nejūtot respektu no to dzērušo tēviņu puses. Kuram gan patīk, ka viņu drāž. Studenti arī savā skolā cenšas un mācās, lai viņus mazāk drāztu. Un tad students būs izskolojies un darīs darbu, kas viņam patīk. Jo tāda ir viņa izvēle. Arī mauka izdara savu profesijas izvēli. Bet tagad sūdzas, ka neizjūt respektu. Klusē, kuce, kad tevi drāž!
Domāju, ka varēšu lepoties ar savu nezināšanu par to, kurš tad galu galā uzvarēja tajā muļķovīzijā. Hah, izdzēsies no oranžajiem, atslēdzies no visiem pop-upiem, ieslēdzu vakarā škandalkasti, bet tur priekšā reklāma - Ogrē uzstāsies jevrovīzijas uzvarētājs Ģima, Saldumiņš.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brayns
2008-06-11 14:43 (saite)
Varbūt nevajag slēgt škandalkasti iekšā. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chirkainais
2008-06-11 14:58 (saite)
Pareizi! Škandalkaste ir krustnešu izgudrojums un sātana iemiesojums. Pie joda to čūsku dzimumu! Jeb kā Leontjevs Laidnis teica, pret pret vilku pacēlis divstobreni - "Lien uz sienas un karies par gobeleenu, kuce!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?