chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2013-12-16 16:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
reņģēdājs aizdomājās
Politisko virpuļdeju kontekstā vēlos lūgt politikā un sab.jautājumos apgarotos cibiņus man, pilnīgam baurim, nedaudz apskaidrot kontekstu ar tiem čekas maisiem, kurus nupat visgalvenākais ķirurgs Valdis nolēmis aizzīmogot uz vēl 30 gadiem.
Ir tak tā, ka tajos 'maisos, ir pilns ar vecu komunistu vārdiem, ne? Nu, tur ierindas biedri, sociālistiskā darba pirmrindnieki, kantoru čiekuri un stūra mājas galvenie pid@ri, ne? Tagad tie galvenākie pid@ri sagrābušies miļōnus un gudri irš pie Spriņģes vai bīda rebes vēju pilsētas bankrot-lurgā. Vai ari šiverējas pa Jēkaba ielu. Vārdus jau pa lielam tāpat visi zina. Tad kāpēc tos maisus turēt aizvērtus? Kāds ir pārmīzis, ka tos atverot sāksies 'hell on earth', apokalipse un 'a whole shitstorm gets loose'? Tipa, atklāsies ka, Brigmanis ir štučījis par Dombīša sievastēva spekulantbizīti ar poļu galošām, dēļ kā ticis pie vienvirziena biļetes uz plašās Sibērijas kūrortiem, un tagad lāčuks ņems un trīs nažus?
Ir kādam viedoklis, kāds var mierīgi situāciju apskaidrot? Vai varbūt kāds derīgs un kontekstuāli ģeldīgs links?


(Ierakstīt jaunu komentāru)

qws
(Anonīms)
2013-12-21 14:25 (saite)
Iespējams atminies, ka vēl pirms laimes lāča pats Gobziņš tika virzīts premjera kandidātam no pēdējās partijas. taču nekā esot bijis Aģents. Lūk šķiet tajos brīžos arī izslavētajos maisos skatās, ne vai kā viņi to noskaidro? līdz ar to it kā neviens nevietā (vismaz politikā) tikt nevar, bet noteikti ir sturktūras vai vietas, kur par šādiem jaunumiem nepriecāsies, jautājums aktuāls vai tikai tas kaut ko reāli mainītu, ja zinātu tas un tas "pid".

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?