chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2012-10-14 06:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vīkends divos vārdos:
Vakar bija paredzēts strādāt, bet, tā kā lija, tad šefs no rīta piezvanīa un darbu atcēla. Biju pamodies, paēdis, bet likos uz auss. Tad pirmo reizi mūžā pilnīgi patstāvīgi pilnībā atminēju sudoku mīklu. Pēcāk devāmies izbraucienā uz vietējo mazo šokolādes fabriku a'la Lāči. Knapi noturēju sievu neiztērēt miljonu.
Šodien lauzām kājas pa akmeņainu jūras krastu, vērojām mežonīgus viļņus un Ziemeļu salas pakalnus un spriedām par to, vai ūdens mums priekšā vēl ir Kuka šaurums vai jau Klusais okeāns.
Šodien pēdējā diena hostelī. Rītnakt kaut kur citur un tad jau atpakaļ uz Velingtonu un tad vēl augstāk.
Internets bibliotēkā par velti, visi sabraukušie steidz bezvadniekam pieslēgties. Tirgus ta nekāds, bet valodas sajauktas kā pie Bābeles torņa. Tikko pirmo reizi dzirdēju trešās personas runātu latviešu valodu divu mēnešu laikā. Biki jocīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2012-10-20 16:28 (saite)
Es lūgšu piefiksēt visus to vīnogu laukus kuros esi pabijis, un noskaidrot, kadas kompanaijas to viinu uzdod par saveejo un vai eksportee uz Lv ar, jo es dikti gribeetu pagarshot tevis poteetos viinus, par sudoku miiklu veelos precizeet, vai taa bija 9 16, vai 25 laucinju mikla kuru atkodi un vai ir pamatots iemesls lepnībai...
Anyway Kuka shaurums vai Spilves lidlauks, kuraa es shodien pieskatu kāzu ceremoniju ar maciitaaju un nakts balliiti liidz trijiem, laikam liks tev justies labi par savu ainavisko paradīzi.
Guess who

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2012-10-21 19:15 (saite)
Vai tas ir ierobežotās interneta pieejas dēļ vai arī jūs tur par daudz noslogo, bet jūsu ierakstu skaits sāk samazināties :)

Kaž

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?