chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2012-07-28 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ups! Tikko uzrakstīju ierakstu, bet pievienotās bildes nepaguvu resaizot. A man slinkums 3,14-sties. Ja ko neredz vai nevar saprast, dara tā - ar labo taustiņu spiež uz bildes un klikšķina 'Open image in new tab' vai ko tamlīdzīgu.
Baigi patika vērot lidmašīnas trajektoriju un lidojuma datus priekšējā benķa atzveltnē iebūvētajā monitõrā. Transkonintēlajā lidojumā devos pirmo reizi. Abos lidojumos kopā noskatījos, šķiet, 7 filmas un dažas seriālu sērijas. No Rīgas uz Frankfurti lidojot pat nebaroja, par filmām nerunājot. Toties baigi paveicās Frankfurtē - kā ienācām terminālī, tā 5 minūšu laikā saorganizējāmies ieņemt divus no kopā ap 30 piejamajiem zviļņiem. Dirnamās 22 stundas pavadījām salīdzinoši komfortabli ar tualeti un veikalu turpat netālu. Arī lapsi varēja lādēt un filmas uz vietas skatīties. Katrā no nākamajiem lidojumiem baroja, kopā 5 reizes. Pēdējā reizē sāka šķebināt. Lai arī izvēlējos visu laiku dažādu paiku, tomēr to ķīnisko (domājams, aļģu) piegaršu nevarēja nejust.
Taipejā itin viegli varēja kaut kādu tīfu vai garo klepu noķert - ārā plus 33, telpās visu nevis kondicionē gaisu, bet vienkārši tur vaļā saldētavu durvis visiem pieejamajiem ledusskapjiem. Tur guļamās 16 stundas nācās dirnēt šallē. Protams, ne ārā ejot -tur tikai ūdeni termokrūzē līdzi!
Aber šeit, šeit cīnos ar to, ko angliski sauc par jet lag, jeb mēģinu aklimatizēties. Izgājušonakt nogulējām 20 stundas pēc garajiem pārlidojumiem. Pamodāmies tādā paša naktī, kādā aizgājām gulēt, tikai čut'ņe sutku vēlāk. Paēdām, mēģināsim iet gulēt uz ~4stundām un celsimies no jauna. Lai sāktu normālu dienas ritmu.
Zemāk tāds paknaps ilustratīvais materiāls.


Te vēl gludi skūts. Gandrīz nenosvīdis. Horvāts ģeķīgi smīn.

Normāla dirnētuve Frankfurtē. Izkapājām 4 aliņus un internets dienā limitēts - 30 min/pers.

Taipeija jeb kaut kāds mikrorajons ar palmām, tukšām ielām un dahuja suvenīru pārcenotiem veikaliem, kuros neviena nav. Tikai kondicionieri.

Arī Pērkontēvs Budha no viena no veikaliem.

Random templis ar n-tajiem kokgriezumiem un granītā cirstām kolonnām.

Pēc paskata lidosta, pēc sajūtām - ledusskapis. Karstais ūdens, cik uziet, ēdām roltonus un pēdējās Ķelmēnu maizes paliekas.

Speciāli afēram - levitējošais students up my ass! Instalācija FRA.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?