chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2012-07-26 15:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rakstīju jau, ka esmu oficiāls bezdarbnieks. No darba aizejot, man atdeva atpakaļ arī manu LMT numuru, ar kuru, savukārt biju nolēmis pāriet uz Biti. Darbs tādu transfērēšanos pats negribēja uzņemties, nācās kārtot pašam: no darba numura uz manu privāto, līguma parakstīšana, iesniegums Bitei, līguma parakstīšana, jauna SIM un nepilnās divās dienās pārlecu Zaļo armijā. Pēc tam no LMT pienāca rēķins par Ls 8,57. Es ahujel.


Sūtītājs:
Tēma:
    Re: LMT rekina informacija

Klau, Jūs nopietni!?

astoņarpus lati par pusotru dienu!? līdz šim menesī norunāju 10-12 latus un tagad maucat deviņas ādas par nepilnām divām dienām? Gribas vaicāt - paskaidrot varat?

e

Labdien,

Kā redzams Jūsu rēķinā, lielāko rēķina daļu sastāda pakalpojums "Pieslēguma abonenta maiņa", proti, Ls 4.24 bez PVN. Ar PVN šī pakalpojuma cena ir Ls 5.13. Pārējās rēķina pozīcijas aprēķinātas atbilstoši pieslēguma veida Vienādais 2 tarifiem.

------------------------------------------
Ar cieņu, 

Māris Panders
Vecākais konsultants
LMT Informatīvais dienests 


Nu, paldies vismaz par atbildi.

Redz, un šis arī ir iemesls, kāpēc privātie klienti Jūsu kantori pamet. Šādi turpinot paliksit tikai ar lielajiem koorporatīvajiem un valsts iestādēm, kamēr skaidri domāt un rēķinātspējīgie to pašu  pakalpojumu pirks citur.

Uz (ne-)redzēšanos, dārgais LMT!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?