chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2012-01-05 23:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja normāli pārīši pēc seksiņa vēl tur glāstās un čubinās, tad mēs ar dāmu pēc kvalitatīvas pavingrošanas haifaivojam. Visu pārējo pēc tam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hashtreck
2012-01-06 00:46 (saite)
ha, šito vajadzēja pieminēt intervijā. bet visumā visnotaļ aizrautīgs raksts. izlasījām ar smaidu. very well done!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zaljsh
2012-01-06 00:51 (saite)
he he, tā intervija ir 2 gadus veca, tā teikt - tas bij sen un nav taisnība (: bet paldiesi (:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chirkainais
2012-01-10 15:14 (saite)
Tas bij sen un tā nav taisnība. Pats savu bloku varētu biežāk apdeitot, lai var palasīties par jaunās dvēseles pasaules apguves finesēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2012-01-10 15:51 (saite)
njā, lažoju, bet esmu drusku pasācis dzīvot twitterī, kas ir kūdi pateicīgāka vide nekvalitatīvu un aprautu sprauslu postēšanai. klabā man patika apsēsties pēc sūriem piedzīvojumiem, uploadēt bildes, uzrakstīt kaut ko jauku, laisku garu padalīties ar kaut ko aizķerošu iespējami kvalitatīvā manierē... taču diemžēl tas prasa laiku, kura allaž par maz. liekas gan, ka pamazām jau kļūst vieglāk, puika kļūst arvien patstāvīgāks, bet meita ļoti mierīga, daudz guļ, ēd un brīnās. mazāk klabinās netā, būs iemesls biežāk in real saskrieties. šogad pietrūks moto prieka (izskatās, ka līdzekļi aparātam būs par īsu), bet gan jau kas nāks tā vietā. ir doma par trek philips velomaratonu, tad arī uz 24h velogonku vajadzētu obligati saņemties beidzot. mona, cerams, notiks, ja vien nepārklāsies ar Jūsu kāzu pasākumu, par ko man lielais prieks (nez kur piemirsies datums, bet kaut kad ap to laiku taču plānojas, ja?:).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?