chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2009-04-15 00:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Metallica

Duration - 1:22:40, energy - 1160kcal, average heart rate - 152, peak heart rate - 176, 11682 steps, 15 km un tikai nedaudz savilkts ikrs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hashtreck
2009-04-15 11:00 (saite)
Klau, kādu iekārtu Tu ieteiktu izmantot, lai noteiktu pieveikto distanci? Un kaa pats meeri - skrien pa ieprieksh izmeritu celja posmu vai ari lieto gps?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chirkainais
2009-04-15 11:20 (saite)
Ja skrien pa ielām/ceļiem/jebkādām kartē atzīmējamām līnijām, tad īzī - JS datorkarte, google maps vai mapmyrun.com Vakardienas skrējiens tika uzmērīts ar pavadošā riteņbraucēja odometru (kas ļoti precīzs). Vari arī pats to distanci izbraukt un nomērīt, tikai tad nepastāv frīstaila iespējas.
Nesen vēl biju pavilcies uz šitāda verķa iegādi: http://www.frwd.fi/index.php?83 bet no kolēģiem kalnos konstatēju, ka diezgan analoģisku funkciju pilda arī Nokias softs SportsTracker, kad mainīšu telefonu, ņemšu nokiu ar GPS. Bet pagaidām skrienu ar šādu aizlienētu instrumentu: http://www.heartratemonitor.co.uk/navman_x300_uk.html Diezgan vienkāršs verķis, parāda aktuālo ātrumu, augstumu, pieveikto distanci, pārvarēto augstuma starpību, vidējo/maksimālo ātrumu utt.. tāds uz rokas liekams info verķis.
Un vēl jau pastāv diezgan neprecīzā pedometra opcija, resp., soļu skaitītājs, bet tad diezgan precīzi jāiestata savs soļa garums un to skrējiena laikā nedrīkst mainīt.
Ceru, ka kādu infu izlobīsi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chirkainais
2009-04-15 11:29 (saite)
Stulbenis es! Prasīji man ieteikumu, bet es ar kaudzi infas izbārstījos. Ja mans viedoklis vajadzīgs, tad es izvēlētos Nokia E51, kas tagad pie Tele2 pa 39latiem, ielādētu tajā sportstrakeri un joztu bēdu nezinādams.
Un nepierakstīju arī tos pašus pulsometrus. Tagad testam dabūju parastu Suunto pulsometru, bet ir tādi arī ar GPS. No tādiem skriešanai/rokas instrumentiem baigi populāri ir Garmin Forerunner 305, bet tādu iekārtu trūkums ir īsais baterejas laiks (ap 4-5 stundām), nevar ņemt līdzi piedzīvojumu mačos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2009-04-15 11:57 (saite)
Baigi izsmeļoši un informatīvi, būs ko papētīt smalkāk! Paldies!

Es tā arī daru - skrienu pa iepriekš izmērītām distancēm, pulsometrs uz rokas un pedometrs arī ir, bet gribas jau to freeraidu - skriet kur acis rāda, un universālumu, un iespēju pēc skrējiena, velobrauciena vai vēl nez kā vienk iekačāt to visu pc un aplūrēt uz kartes.

Tiem mobilajiem tur kaut kas papildus par gps trafiku nav jamaxaa? Visadas lietas dzirdetas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chirkainais
2009-04-15 12:03 (saite)
Kompī vislabāk un informatīvāk aplūkojams ir tas FRWD instruments. Zinu vienu čali, kas tādu ar visu pulsometru, bet bez rokaspulksteņa (jo verķis pa bluetooth savienojas ar Symbian bāzes telefonu), tirgo pa 120Ls.
Par telefonu un sportstrakeri gan neko smalkāk nezinu stāstīt, bet ar to GPS ir tāpat kā ar visiem uztvērējiem - visiem par brīvu. Tas nav nekā ar tīklu saistīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2009-04-15 15:30 (saite)
baigi sāku gribēt tādu.
Bet to rokaspulksteni ar vajadzētu, nav man tik kruta mobilā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?