Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-11-30 17:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ojos de Brujo - Zambra

la triviata vienā laidā.

neko no šīs pasaules nesaprotu. vakar mūsmājās tā kā sākās ugunsgrēks, bet, ē, ņēma un pats apdzēsās, un to, ka tepat blakus ir dedzis, pamanījām tikai pēc dažām stundām. dievs joprojām palīdz vārguļiem, bet man, iespējams, vajadzētu tomēr kļūt mazliet vērīgākai. un ataicināt kādreiz elektriķi. kur tādus vispār meklēt?

vēl atrakstīja no potenciālās darba vietas, uz kuru neatceros, ka būtu sūtījusi pieteikumu [bet tas nav nekas jauns], ar pārbaudes darbu, kurš izskatās tā, it ka jau būtu tulkots ar babelfish palīdzību no kādas nevalodas. taču где наша не пропадала? no otras puses, iespējams, pirmo reizi mūžā esmu gatava atteikties no vēlmes uzņemties atbildību par visu un visiem, jo mazliet pieriebies, jā? tagad [pēc visām bulšitu teorijām] es varētu saņemt mantojumu no kosmosa vai tantes brazīlijā un laiski pelnīt tikai manikīram, labdarībai un citiem niekiem. esmu tam gatava!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]drako
2009-11-30 19:04 (saite)
Man kaut kā aizdomīgi izklausās tie "pārbaudes darbi".

Es tavā vietā vienotos par pāris "biznesa partneriem", kas varētu dot atsauksmes, un visiem gribētājiem dot šīs references. Jo par darbu - pat "pārbaudes" ir jāmaksā. Pa velti nekas uz šīs pasaules nenotiek.

Viss jau baigi atkarīgs no tā kā tu sevi nostādi apkārtējiem ...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-11-30 19:26 (saite)
nē, par pārbaudes darbu - parasti [un arī šajā gadījumā] mazu tekstiņu uz dažsimts zīmēm - nemaksā gan. tā ir normāla procedūra.

paldies par ieteikumiem, protams :) nopietna pieeja šajā lietā man gan nav isti aktuāla, jo darba pietiek, cv periodiski izsūtu tikai pēc inerces [sazin kāda zelta dzīsla trāpīsies].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]drako
2009-11-30 19:46 (saite)
Hmm. es padomāju, ka tev palūdza pārbaudes kontekstā pārtulkot veselu kaut kādu darbu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?